characters characters

Mark Twain povestit copiilor stangaci

27 noiembrie 2013    |   542 vizualizări
Pentru ca decembrie este luna cadourilor, Left Shop, cu ocazia lansarii magazinului online pentru stangaci, va invita la un atelier gratuit de ilustratie de carte pornind de la Print si cersetor de Mark Twain, realizat in colaborare cu Global Mindscape, Libraria Bastilia si Editura Casa Radio.

Daca esti stangaci si ai intre 6 si 10 ani, te asteptam cu drag la un atelier special in care povestim despre un autor indragit, stangaci ca si tine: Mark Twain. Ascultam cateva fragmente din Print si cersetor, dupa scenariul radiofonic realizat de Vlaicu Barna si George Voinescu, privim ilustratiile realizate de catre Vasile Socoliuc, apoi ilustram impreuna cateva momente reprezentative, cum ar fi intalnirea dintre micul cersetor Tom si printul Eduard. Stabilim impreuna cadrul pentru ilustratiile noastre, pe care il masuram cu rigle pentru stangaci, apoi il decupam folosind foarfece pentru stangaci; si, pentru ca ilustratiile noastre sa fie cat mai spontane, montam suporturi ajutatoare pe creioanele acuarelabile. La final invitam parintii sa ne admire creatiile.

Atelierul se desfasoara in ziua de duminica 15 decembrie, incepand cu ora 11.00 la Libraria Bastilia din Piata Romana nr. 5 (aproximativ doua ore)

Participarea este gratuita, iar materialele sunt puse la dispozitia copiilor de catre organizatori
Inscrieri: angelica@globalmindscape.ro, 0724.083.932 (Angelica Iacob)

Atelierul este inspirat de Print si cersetor de Mark Twain, scenariu radiofonic realizat de Vlaicu Barna si George Voinescu, ilustratii de Vasile Socoliuc, Editura Casa Radio, Bucuresti, 2008, ISBN 978-973-7902-48-1

Atelierul Mark Twain povestit copiilor stangaci este realizat in parteneriat de catre:
Left Shop
Global Mindscape
Libraria Bastilia
Editura Casa Radio

Cu sprijinul:
Cofetăria Opera

Parteneri media:
Intuitext, SuntParinte.ro
B24kids

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu