characters characters

Tabere de vara pentru copii 2013

Propus de: SuntParinte.ro   |   11 ianuarie 2013    |   27592 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Pentru ca niciodata nu este prea devreme pentru planuri de vacanta (mai ales cand e vorba de lunga vacanta de vara), deschidem lista de tabere de vara pentru copii organizate in vara acestui an.

 

Tabere de dezvoltare personala


Tabara de Art-Terapie si Aventura la Straja
Scorilo Turism in colaborare cu Centrul de Psihoterapie CUORE organizeaza in perioada 21-26 iulie 2013 tabara de art-terapie si aventura pentru copii cu varste intre 7 si 14 ani. Afla mai multe detalii in randurile de mai jos.
Tabara de vara pentru dezvoltarea personala a copilului tau!
Tabara de vara “Micutii Ursuleti” pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6-12 ani la Porumbacu de Sus, Jud. Sibiu, Pensiunea “La Curtea Porumbaceana”, in perioada 19.08.2013- 23.08.2013.
Tabara de Art-terapie si antrenament Boot Camp pentru preadolescenti
In acest an, Centrul de Psihoterapie si Consiliere Psihologica Cuore organizeaza tabara pentru preadolescenti, in Moeciu de sus.
Tabara de Art-terapie si olarit la Horezu
Ai un copil pasionat de arta? O tabara de art-terapie il poate invata sa se exprime prin arta, sa se cunoasca mai bine si sa invete sa relationeze in mod eficient cu cei din jur. Centrul de Psihoterape Cuore organizeaza tabara de art- terapie si olarit la Horezu in vara 2013.
Tabara pentru parinti si copii la Moeciu de Sus
Te-ai gandit vreodata ca ti-ar placea sa mergi in tabara cu copilul tau? Poti face acest lucru vara aceasta, intr-o tabara special gandita pentru copii si parinti. Tabara se adreseaza parintilor cu copii intre 3 si 7 ani.

 

Tabara Altfel 2013
Taberele Altfel ofera un cadru prietenos si in siguranta unde copiii invata sa se cunoasca, sa dezvolte increderea in fortele proprii si sa traiasca sanatosi si responsabili.
Tabara de dezvoltare personala pentru copii
Copiii cu varste intre 6 si 12 ani pot sa invete lucruri noi, sa isi dezvolte inteligenta emotionala si sa se exprime artistic alegand sa participe la o tabara de dezvoltare personala.


Tabere de matematica


Tabara Viitori Olimpici 2013

Tabara Viitori Olimpici reprezinta etapa finala a concursului Gazeta Matematica si ViitoriOlimpici.ro, concurs realizat in parteneriat Societatea de Stiinte Matematice din Romania si INTUITEXT. Concursul  are ca scop pregatirea, promovarea si premierea copiilor care doresc sa obtina performanta in matematica.


Tabere artistice

Tabara de fotografie pentru copii
Si in acest an, copiii pasionati de fotografie pot sa participe la tabara care ii invata cum sa foloseasca aparatul foto pentru a obtine cele mai frumoase rezultate.
  Tabara pentru liceeni “Sunt fotograf!”
Hai sa-ti spunem povestea taberei noastre! E o poveste?! Se spune ca insusirea teoriei sta la baza invatarii, insa in Arta Fotografica aceasta zicere nu adauga educational valoare, daca nu este expusa practicii.


Tabere de sport

La Monitori – tabere active pentru copii, in Sinaia si Rasnov
Iata cateva sugestii de tabere active, in natura, unde copiii au sansa sa descopere farmecul muntelui, sa invete tot felul de sporturi montane, sa-si faca prieteni noi  si sa se distreze in deplina siguranta.
Tabara de vara de fotbal pentru copii 2013

George Marculescu, profesor de educatie fizica si antrenor de fotbal pentru copii (initiere) si juniori (performanta) avand o experienta, pozitiva,de 30 de ani in domeniu, organizeaza tabere de vara de initiere in fotbal pentru copii in vara anului acesta.
  Pentru prima data in Romania: tabara de fotbal FC Barcelona Camp
Antrenori de la Barça, traininguri dupa metoda originala a clubului si oportunitatea de a fi recrutati in programele acestuia de pregatire; toate pentru copiii pasionati de sportul rege.


Tabere de limbi straine

Taberele de vara British Council
In fiecare vara, British Council Bucuresti organizeaza taberele de vara BritTeen Adventure. Acestea sunt adresate elevilor de gimnaziu (clasele V-VIII) si urmaresc sa le ofere copiilor prilejul perfect sa isi dezvolte nivelul de conversatie in limba engleza si, in acelasi timp, sa se distreze si sa dobandeasca noi abilitati practice.  
Taberele Internationale Qdays Educational
Copiii interesati sa aprofundeze cunostintele de limbi straine precum engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, chineza si japoneza se pot bucura de activitati care imbina invatarea cu distractia si aventura.
  Tabere de vara internationale pentru copii si adolescenti
In vara acestui an, Mirunette International Education organizeaza tabere in Anglia, Scotia si SUA pentru limba engleza, dar  si in Germania, Franta, Spania pentru celelalte limbi straine, pentru copii cu varsta cuprinsa intre 7 si 22 ani.
   

Tabara de relaxare si cunoastere in Germania

Timp de 12 zile profesori experimentati vor preda limba germana in doua clase cu dotare tehnica ultramoderna, pedagogi locali vor organiza activitati pentru dezvoltarea orientarii in natura, excursii de cunoastere in muzee tehnice si castele medievale.

  Tabere de vara Mara Study
Taberele internationale, in care copiii descopera o alta cultura si isi imbunatatesc cunostintele de limbi straine sunt din ce in ce mai populare. Mara Study Turism organizeaza tabere pentru copii si tineri cu varsta intre 5-21 ani, in tari in care limba studiata este cea oficiala.


Tabere la munte

Taberele de vara Tumba 2013
Taberele organizate de Tumba in vara acestui an se adreseaza copiilor cu varsta intre 6 si 15 ani, pasionati de limba germana sau franceza, de echitatie, biciclete si munte.
Tabara : Cursul de vara a micilor montaniarzi
Vrem ca elevii care se inscriu intr-o astfel de tabara sa plece cu ceva de aici, ceva ce le va folosi toata viata. Copiii vor dobandi cunostinte de baza despre mersul pe munte, echipament recomandat si modul adecvat de folosire a acestuia
Taberele Jukava
Taberele JuKaVa sunt experiente transformationale. Aici, copiii isi construiesc, prin activitati distractive, educative si captivante si prin modelele de relationare oferite de trainerii nostri, un set nou de ochelari prin care sa priveasca lumea dinauntrul lor si pe cea din afara.
Taberele Happy Camps
Taberele noastre Happy Camps pentru copii, vara acesta, vor fi organizate la pensiunea noastra. Pasul Schiorilor***Azuga este pensiunea ideala pentru tabere si excursii pentru copii datorita locatiei, amplasarii, spatiilor interioare generoase, numarul optim de camere.

Daca esti organizator de tabere de vara pentru copii si vrei sa iti faci cunoscuta oferta de tabere, asteptam cu mult interes emailul tau la adresa contact@suntparinte.ro!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

  • Interviu Simona Ciff
    Interviu cu Simona Ciff, psiholog si psihoterapeut: Cum pastram mintea antrenata si in vacanta?
    13 iunie 2023   

    Simona Ciff este psiholog si psihoterapeut si foloseste la momentul acesta experienta si cunostintele sale in programe de educatie a inteligentei emotionale pentru adulti si adolescenti. Este invitata adesea ca speaker pe teme precum: inteligenta emotionala, gestionarea emotiilor, fericirea, relatiile interumane, educatie, incredere in sine, echipa si leadership.

  • Tabere de vara 2014
    Tabere de vara 2014
    20 iunie 2014   

    Ca in fiecare an, vara este perioada taberelor si activitatilor pentru copii. Iata ce oferte au pregatit organizatorii de tabere pentru copii in vara 2014.

  • Scoli de vara 2014
    Scoli de vara 2014
    20 iunie 2014   

    Oferta scolilor de vara pentru copii devine din ce in ce mai diversa de la an la an. Iata care sunt cateva dintre optiunile din acest an daca te intereseaza o scoala de vara pentru copilul tau.

Mai multe