characters characters

Gata cu timpul pierdut pe internet!

17 martie 2011    |   1296 vizualizări
CarepeCare.ro – cel mai tare portal de jocuri educative!


Cum putem folosi computerul intr-un fel constructiv, in care sa imbogateasca experienta de invatare a copilului? Este timpul petrecut on-line un “timp pierdut” sau exista variante educative la jocurile de pe internet?


Internet SignJocurile on-line sunt in genere criticate cu argumente clare – sunt o “pierdere de vreme”, nu aduc avantaje concrete sau reprezinta o “evadare” de la lucrurile cu adevarat serioase. Ce-ar fi daca ar exista o comunitate on-line unde jocurile sa fie utile si sa testeze chiar cunostintele necesare copilului la scoala?


Va recomandam comunitatea CarepeCare.ro, construita cu grija pentru educatia celor mici, de catre specialisti in educatie care-au studiat in amanunt comportamentul copiilor in mediul on-line, le-au anticipat nevoile si modul de comunicare pastrand focusul pe programa scolara!

 
*Sursa foto: Flickr.com

 
care pe carePe scurt, Carepecare.ro este o “cabanuta” virtuala in care nu exista “timp pierdut”! Exista probleme de matematica, antrenament riguros al mintii in spirit de joaca si mai ales niste valori ale “ordinului” de care apartin toti jucatorii – curaj, inteligenta si responsabilitate !



Descurcaretul Kalin, Pansi cea inteleapta si Roto – cel mereu pus pe distractii, impreuna cu Rontz- castorul mancacios si Kao – soimul cu penaj lucios sunt personajele din ordinul KRpKR alaturi de care copilul poate accepta provocarile in joaca si le poate rezolva… serios!

 

Pe langa activitatile din Ordinul KRpKR, copilul poate pune tara la cale alaturi de ceilalti pe Forum, unde pot discuta despre pasiunile lor, pot vorbi despre exercitiile de pe site, socializand dupa nivelul varstei.

P.S. Echipa KRpKR tocmai a lansat patru concursuri noi – adunare si scadere pentru clasa a II-a, geografie de clasa a V-a, numere naturale si elemente de geometrie pentru clasa a III-a si inmultire si impartire – clasa a III-a!


Gata cu timpul pierdut pe Internet!
E timpul sa aflam “Care pe Care” !

Descopera jocurile educative KRPKR

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu