characters characters

Cu cine lasam copiii in noaptea de Revelion?

29 decembrie 2010    |   550 vizualizări

Parintii care vor sa petreaca Anul Nou in alta localitate sau in strainatate pot inchiria pe ultima suta de metri o bona care sa stea cu micutii. Ultimele zile din acest an aglomereaza firmele de babysitting. Pentru noaptea dintre ani, costurile sunt insa destul de piperate.


Reprezentantii companiilor care plaseaza bone sustin ca in aceasta perioada se da o batalie mare pentru dadace din cauza ca sunt putine cele care vor sa renunte la petrecerea dintre ani ca sa stea cu copiii in noaptea de Revelion.


Articol complet: Adevarul.ro

Comentează:
3 comentarii

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    sultana    30.12.2010 - 14:25
    mie mi se pare corect sa petreaca copii cu parintii sarbatorile pina la o anumita varsta ca apoi cresc si o sa ne dorim sa petreca copii cu noi si nu vor mai vrea copii
  • Delia Lungu
    Delia Lungu    30.12.2010 - 08:25
    La Multi Ani! si un An nou fericit, asa cum ti-l doresti, iahim!
  • Gabriela Vochescu
    Gabriela Vochescu    30.12.2010 - 08:05
    Cele mai importante momente si cele mai frumoase pe care le petreci in familie sunt cele legate de sarbatori.Indiferent de varsta copilului,paintii ar trebui sa fie alaturi de el.

    Este greu atunci cand nu ai cu cine lasa copilul.Desi am avut cu cine sa-l las,in fiecare an,pana a implinit 3 ani,am ramas langa el,acasa,dar la parintii mei.Asa am simtit ca nu-l "abandonez" de sarbatori si nu ne-am simtit foarte singuri fiind impreuna cu parintii.

    Anul acesta,criza si-a spus cuvantul.Decat sa petrec un revelion intr-un restaurant modest care nu-mi satisface pretentiile,am ales sa ramanem acasa.Nu ne simtim frustrati,am petrecut multe revelioane frumoase cu prietenii...

    Vine un moment in viata cand trebuie sa faci sacrificii pe plan personal,sau financiar,sau profesional pentru ca toate lucrurile sa decurga bine.

    La multi ani si distractie frumoasa de revelion!