characters characters

Absente motivate cu scutiri false, cumparate de la coltul strazii

17 februarie 2011    |   717 vizualizări

Cu doar 5 lei pot fi cumparate, la colt de strada, scutiri medicale in alb care sa le asigure elevilor cate zile libere vor. Pe net sunt si mai ieftine: 2-3 lei bucata!


Falsificatorii au la vanzare adeverinte create pe calculator, aproape indentice cu cele originale, de pe care, uneori, se ia tusul. Un astfel de document poarta parafa unui medic de familie, eventual si una de cabinet.


"Diagnosticul" este trecut de fiecare elev in parte, bronsita, laringita sau otita fiind cele mai frecvente afectiuni preferate de chiulangii.


Articol complet: Evz.ro

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Gabriela Vochescu
    Gabriela Vochescu    17.02.2011 - 09:22
    Problema este la cei care emit o amprenta pentru parafa de medic.O astfel de amprenta ,cu numele si codul de parafa al medicului,ar trebui eliberate numai pe baza de documente justificative.Din pacate,aceste documente de cele mai multe ori nu sunt cerute.Se pare ca oricine isi poate comanda o parafa daca doreste si daca cunoaste date de identificare ale unui medic.

    Este infiorator,daca te gandesti ca un pacient tanar iti intra intr-un cabinet,acuza ca este bolnav iar tu,ca medic,trebuie sa iei o decizie medicala care se finalizezaza cu punerea parafei pe un act medical!

    Cred ca o modalitate electronica de emitere a actelor medicale care sa includa parafa si semnatura electronica ar rezolva eliminarea actelor false medicale.