characters characters
Caciula 2 Ioana 15 ian 2011

Cum sarbatoresti ziua copilului tau?

Propus de: Caciula 2 Ioana   |  

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Ziua copilului, fie ca este vorba de cea de nastere sau de onomastica, este un prilej de sarbatorire si de creare a unor amintiri de neuitat pentru cel mic. Exista nenumarate moduri de a sarbatori ziua copilului - organizand o petrecere la care sa isi cheme prietenii sau colegii de scoala, in familie, in locuri de joaca pentru copii, la mall, in natura, si prin modalitati diverse - alegand o anumita tematica pentru petrecere, animatori sau clovni, activitati pe care copiii sa le realizeze impreuna sau alte jocuri distractive. Tu cum sarbatoresti ziua copilului tau? Cum isi doreste copilul tau sa isi serbeze ziua de obicei? Care a fost cea mai frumoasa zi a sa pe care ati serbat-o?

Raspunsuri(2)

Autentifică-te pentru a putea raspunde.
 • CRISTINA NEAGU
  rating up 0 rating down

  CRISTINA NEAGU 18 ian 2011 22:08

  Inca de la varsta de 3 ani, i-am sarbatorit ziua lui Robert in locuri special amenajate, unde in decurs de 2-3 ore, se joaca danseaza, manaca, este ceva ce am vazut ca incanta copii din ziua de astazi. Pentru el fiecare zi este speciala, nu cred ca a avut una care sa ii fi lacut in mod deosebit.

 • Gabriela Vochescu
  rating up 0 rating down

  Gabriela Vochescu 16 ian 2011 12:02

  In momentul de fata exista multe locuri destinate si amenajate special pentru petrecerea copiilor.De obicei,intr-unul din aceste locuri am serbat ziua copilului. De obicei,am urmarit ca in locul ales pentru sarbatorirea zilei copilului sa existe 1-2 persoane care sa se ocupe de organizare,de animatie,de decoratia incaperii si a mesei. Nu stiu daca i-a placut in mod deosebit o zi festiva anume.Insa isi pregateste in fiecare an din timp invitatiile si asteapta ziua cu mult drag.Intotdeauna s-a aratat superincantat!

Citeste articole din aceasta tema

 • Traditii de familie pentru un an nou mai bun
  Traditii de familie pentru un an nou mai bun
  04 ianuarie 2020   

  A venit din nou acea perioada a anului plina de speranta si optimism: ne facem planuri, ne formulam dorinte, ne stabilim scopuri si obiective, promitem sa renuntam la obiceiuri mai putin bune sau sa ne formam obiceiuri sanatoase.

 • Medicii avertizeaza: incidenta cariilor dentare creste in perioada sarbatorilor
  Cum avem grija de sanatatea dintilor in perioada sarbatorilor
  20 decembrie 2019   

  Luna decembrie este despre familie, prieteni si mese imbelsugate cu tot felul de preparate irezistibile. Printre atatea bucurii si tentatii culinare, nu luam in seama sanatatea noastra dentara. Totusi, exista pericole pentru dintii nostri, in aceasta perioada, fie ca vorbim de adulti ori de copii.

 • 24 de activitati pentru un Decembrie cu bine!
  24 de activitati pentru un Decembrie cu bine!
  10 decembrie 2019   

  Decembrie este un prilej excelent de a fi recunoscatori pentru ceea ce avem si suntem si pentru a fauri noi proiecte de familie.

Mai multe