characters characters
Caciula 2 Ioana 15 ian 2011

Cum sarbatoresti ziua copilului tau?

Propus de: Caciula 2 Ioana   |  

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Ziua copilului, fie ca este vorba de cea de nastere sau de onomastica, este un prilej de sarbatorire si de creare a unor amintiri de neuitat pentru cel mic. Exista nenumarate moduri de a sarbatori ziua copilului - organizand o petrecere la care sa isi cheme prietenii sau colegii de scoala, in familie, in locuri de joaca pentru copii, la mall, in natura, si prin modalitati diverse - alegand o anumita tematica pentru petrecere, animatori sau clovni, activitati pe care copiii sa le realizeze impreuna sau alte jocuri distractive. Tu cum sarbatoresti ziua copilului tau? Cum isi doreste copilul tau sa isi serbeze ziua de obicei? Care a fost cea mai frumoasa zi a sa pe care ati serbat-o?

Raspunsuri(2)

Autentifică-te pentru a putea raspunde.
  • CRISTINA NEAGU

    CRISTINA NEAGU 18 ian 2011 22:08

    Inca de la varsta de 3 ani, i-am sarbatorit ziua lui Robert in locuri special amenajate, unde in decurs de 2-3 ore, se joaca danseaza, manaca, este ceva ce am vazut ca incanta copii din ziua de astazi. Pentru el fiecare zi este speciala, nu cred ca a avut una care sa ii fi lacut in mod deosebit.

  • Gabriela Vochescu

    Gabriela Vochescu 16 ian 2011 12:02

    In momentul de fata exista multe locuri destinate si amenajate special pentru petrecerea copiilor.De obicei,intr-unul din aceste locuri am serbat ziua copilului. De obicei,am urmarit ca in locul ales pentru sarbatorirea zilei copilului sa existe 1-2 persoane care sa se ocupe de organizare,de animatie,de decoratia incaperii si a mesei. Nu stiu daca i-a placut in mod deosebit o zi festiva anume.Insa isi pregateste in fiecare an din timp invitatiile si asteapta ziua cu mult drag.Intotdeauna s-a aratat superincantat!

Citeste articole din aceasta tema

Mai multe