characters characters
Caciula 2 Ioana 15 ian 2011

Cum sarbatoresti ziua copilului tau?

Propus de: Caciula 2 Ioana   |  

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Ziua copilului, fie ca este vorba de cea de nastere sau de onomastica, este un prilej de sarbatorire si de creare a unor amintiri de neuitat pentru cel mic. Exista nenumarate moduri de a sarbatori ziua copilului - organizand o petrecere la care sa isi cheme prietenii sau colegii de scoala, in familie, in locuri de joaca pentru copii, la mall, in natura, si prin modalitati diverse - alegand o anumita tematica pentru petrecere, animatori sau clovni, activitati pe care copiii sa le realizeze impreuna sau alte jocuri distractive. Tu cum sarbatoresti ziua copilului tau? Cum isi doreste copilul tau sa isi serbeze ziua de obicei? Care a fost cea mai frumoasa zi a sa pe care ati serbat-o?

Raspunsuri(2)

Autentifică-te pentru a putea raspunde.
 • CRISTINA NEAGU
  rating up 0 rating down

  CRISTINA NEAGU 18 ian 2011 22:08

  Inca de la varsta de 3 ani, i-am sarbatorit ziua lui Robert in locuri special amenajate, unde in decurs de 2-3 ore, se joaca danseaza, manaca, este ceva ce am vazut ca incanta copii din ziua de astazi. Pentru el fiecare zi este speciala, nu cred ca a avut una care sa ii fi lacut in mod deosebit.

 • Gabriela Vochescu
  rating up 0 rating down

  Gabriela Vochescu 16 ian 2011 12:02

  In momentul de fata exista multe locuri destinate si amenajate special pentru petrecerea copiilor.De obicei,intr-unul din aceste locuri am serbat ziua copilului. De obicei,am urmarit ca in locul ales pentru sarbatorirea zilei copilului sa existe 1-2 persoane care sa se ocupe de organizare,de animatie,de decoratia incaperii si a mesei. Nu stiu daca i-a placut in mod deosebit o zi festiva anume.Insa isi pregateste in fiecare an din timp invitatiile si asteapta ziua cu mult drag.Intotdeauna s-a aratat superincantat!

Citeste articole din aceasta tema

 • Voi ce faceti de Ziua Copilului? 1 iunie cu filme de 10 la Cinema City
  Voi ce faceti de Ziua Copilului? 1 iunie cu filme de 10 la Cinema City
  30 mai 2023   

  Ocazie unica de a vedea înaintea tuturor Spider-Man: Across the Spider-Verse, plus multe alte animații, la preț special pentru toată lumea

 • Traditii de Anul Nou in familie
  Traditii de Anul Nou in familie
  28 decembrie 2022   

  Ce traditii de familie puteti adopta pentru Anul Nou? Iata cateva idei.

 • Ziua Limbii Romane
  Ziua Limbii Romane. Cum ii invatam pe copii sa vorbeasca corect
  31 august 2022   

  Ziua Limbii Romane este sarbatorita in fiecare an pe 31 august, incepand din anul 2011, prin evenimente culturale si educative diverse, care au rolul de a ne aminti bucuria de a citi, a comunica si a crea in limba noastra. Iti propunem sa sarbatorim Ziua Limbii Romane descoperind cateva lucruri mai putin cunoscute despre aceasta si explorand feluri in care ii putem ajuta pe copii sa invete sa vorbeasca corect de la cele mai mici varste.

Mai multe