characters characters

Taberele de vara Mirunette International Education

Propus de: SuntParinte.ro   |   21 iunie 2011    |   3319 vizualizări

Varsta: 15 - 18 ani.

Tabere Mirunette International EducationCine nu a auzit si mai ales, cine nu si-ar dori sa studieze la Cambridge, Londra, Oxford ori Harvard si New York?  Sigur, sunt multe alte campusuri educationale care organizeaza excelent  tabere in strainatate. De aceea, foarte multi elevi care anul trecut au fost cu Mirunette International Education la Cambridge, spre exemplu, anul acesta au ales si alt campus: Dean Close – Cheltenham, UK sau New York, USA etc. Doamna Liliana Botez ne-a descris mai pe larg oferta de tabere internationale din aceasta vara.


1. Descrieti-ne oferta dumneavoastra de tabere.
Una dintre cele mai interesante oferte de tabere, disponibile in 2012 este tabara de grup de limba engleza la Harvard – Boston, SUA. Stim cu totii, cei mai buni studiaza la Harvard. Manageri celebri, oameni de afaceri de renume international, presedinti de stat - John F. Kennedy, Barack Obama -, laureati ai Premiului Nobel, precum si ai Premiului Pulitzer si multi altii au fost absolventi ai prestigioasei universitati. Chiar si cea mai accesata retea de socializare – Facebook a luat fiinta tot in campusul Universitatii Harvard!
Tabara este dedicata tinerilor cu varsta 12 – 18 ani, asadar ii invitam pe toti sa se inscrie intr-o tabara de grup, pentru a simti viata din campusul celei mai vechi universitati din SUA!

Ofertele de tabere de grup disponibile in acest moment au destinatii deosebite si tarife speciale :
Tabere Mirunette International Education
 
Tabara de grup LIMBA ENGLEZA Headington OXFORD
Tarif : 1400 GBP
Perioada de desfasurare: 31 iulie – 14 august 2011 (2 saptamani)
Inscrieri pana pe 10 iulie
Grupa de varsta : 14 – 17 ani
Pentru detalii tabara, click aici.
 
 
 
Tabara de grup LIMBA ENGLEZA St John’s University NEW YORK
Tarif: 2200 USD
Perioada de desfasurare: 23 iulie – 07 august 2011 (2 saptamani)
Inscrieri pana la 15 iulie
Grupa de varsta : 14 – 18 ani
Pentru detalii tabara, click aici.
 
Tabara de grup LIMBA ENGLEZA Dean Close School CHELTENHAM
Tarif: 1460 GBP
Perioada de desfasurare: 29 iulie – 13 august 2011 (2 saptamani)
Inscrieri pana la 15 iulie
Grupa de varsta : 12 – 16 ani
Pentru detalii tabara, click aici.
Tabere Mirunette International Education2. Care sunt activitatile in care vor fi implicati copiii in aceasta tabara de vara?
Programul complex, cu activitati de recreere si dezvoltare personala, orele de limba engleza, comunicarea cu ceilalti colegi de tabara, toate acestea vor fi o reala bucurie pentru copii.

Programa este creata pentru a facilita asimilarea informatiilor si pe invatarea limbilor straine in mod interactiv. Se pune accent pe dezvoltarea vocabularului si pe dezvoltarea nivelului de socializare. Toate activitatile din tabere se axeaza pe abilitatile de vorbire si ascultare ale participantilor, proiecte de grup, strans legate de programul de invatare si relationare.

Activitatile sportive (tenis, fotbal, hipism, volei, baschet, rugby, dans, wall-climbing etc), culturale, distractive: disco, karaoke, seara talentelor, seara internationala, jocurile in echipa, reprezinta momente unice pentru cei ce aleg taberele educationale in strainatate, alaturi de excursiile educative la obiective de interes turistic.

3. Exista conditii speciale pe care trebuie sa le indeplineasca participantii?
Nu exista niciun fel de limita pentru inscrierea la orice tabera, trebuie insa tinut cont de limita de varsta pentru grupul fiecarei tabere in parte. Altfel, fiecare copil are liberul arbitru pentru a-si alege locatia si tabara pe care o prefera, iar educatia de calitate, buna dispozitie si un plus de know how sunt principalele atribute definesc toate taberele noastre internationale.

Tabere Mirunette International Education4. Care a fost feedback-ul participantilor la editiile anterioare ale taberei organizate de dv.?
Experienta de peste 8 ani in acest domeniu de nisa – organizare de tabere educationale in strainatate – reprezinta un plus de incredere, iar feedbak-urile pozitive primite in fiecare an de la sute de participanti (copii, parinti, profesori) reprezinta garantia ca activitatea noastra este apreciata, iar taberele in strainatate sunt o revelatie pentru fiecare copil.

De asemenea, faptul ca sunt foarte multi copii care se reintorc si care merg in tabere ani la rand este o confirmare a calitatii serviciilor pe care le oferim.

5. Din experienta dumneavoastra, ce asteptari au parintii de la aceste tabere de vara?
In mod cert, fiecare parinte isi doreste ce este mai bun pentru educatia si dezvoltarea copilului sau.

Aprofundarea unei limbi straine unde se poate face cel mai bine decat in tara unde aceasta este vorbita nativ.  Intr-o tabara educationala internationala, copiii interactioneaza intr-un mediu multinational si socio-cultural complex. Astfel, se pot lega prietenii cu tineri din lumea intreaga: francezi, germani, spanioli, italieni, greci, rusi, polonezi, croati, japonezi,  brazilieni, argentinieni, etc, reusind sa cunoasca din diversitatea lor culturala, exersand in acest mod o limba straina aleasa (engleza, franceza, chineza, germana etc), punand poate si bazele pentru o noua limba straina, cine stie?!

Parintii care isi trimit copiii in astfel de tabere internationale sunt constienti de toate aceste avantaje, care le dau copiilor un plus vizibil in dezvoltarea personala. De asemenea, este bine de stiut ca taberele pe care le recomandam sunt in scoli si universitati de renume international.

6. Cum va pot contacta parintii interesati de oferta dumneavoastra?
Mirunette International Education ofera consultanta gratuita tuturor celor care doresc sa participe in astfel de tabere pe intreg parcursul de aplicare, dar si de desfasurare. De asemenea, toti participantii la  taberele de grup beneficiaza insotitor de grup, vorbitor de limba engleza, special pregatit, persoana care va fi prezenta in tabara pe intreaga perioada, fiind un mediator intre copiii aflati in strainatate si parintii aflati in tara.
Parintii, dar si profesorii de limba engleza ne pot contacta prin telefon ori e-mail, sau chiar direct, la sediul nostru din Bd. Pache Protopopescu, Nr.81, Et.1, Sect.2, Bucuresti.
Numar de telefon: 021.210.16.02 sau 0723.606.633.
E-mail: office@mirunette.ro.
Web: www.mirunette.ro



Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    Carmen    17.10.2011 - 12:48
    Ideea este f buna si copii ar trebui sa se intoarca cu o plus valoare reala, ca si cunostinte de limba straina, dar si de cultura generala, educationala etc. Din pacate, cred ca sunt costuri mult prea mari vis a vis de oferta, in unele cazuri profesorii, asa zisi, nativi au niste probleme, nu de limba , ci de educatie, iar mancarea este f proasta. De ce acelasi tip de tabara, dar organizata din alta tara, nu din Romania este chiar la jumatate de pret, fata de cat platim noi aici? E normal, de ex, sa nu intre in vizita si muzeul figurilor de ceara, nici macar contra cost, mai ales ca toti copii isi doresc si nu toti mai au posibilitatea sa viziteze curand Anglia?