characters characters

Tabara medievala pentru copii iunie-august 2011

Propus de: SuntParinte.ro   |   13 mai 2011    |   4670 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani.

Tabara MedievalaTabara de vara poate fi pentru copilul tau o ocazie de a descoperi o lume de poveste, a cavalerilor si a domnitelor. In Tabara Medievala, jocurile, atelierele de creatie si drumetiile il vor invata pe copil lucruri noi despre Evul Mediu, il vor ajuta sa isi faca noi prieteni si sa petreaca o vara de neuitat. Am aflat mai multe detalii despre aceasta tabara de la domnul Laurentiu Constantin, director Medieval Praxis.

Unde?
Tabara se va desfasura in judetul Brasov, pe platoul montan traversat de culoarul Rucar-Bran. In functie de numarul copiilor inscrisi intr-o serie de tabara, acestia vor fi cazati fie la Pensiunea "Casa muntelui" din localitatea Fundata (pentru seriile cu peste 25 de copii), fie la Pensiunea "Dor de Moeciu" din localitatea Moeciu de sus (pentru seriile mai mici). Copiii sunt cazati cate trei, in camere cu baie, curatenia este exemplara, iar calitatea bucatariei este impecabila. Capacitatea estimata a taberei este intre 20 si 35 de copii.
 
Cu cine?
Instructorii sunt profesionisti in domeniile in care lucreaza si au experienta in lucrul cu copiii. In privinta sigurantei, postul local de Politie se afla situat in imediata vecinatate. In tabara avem asigurata asistenta medicala medie, iar in caz de urgenta, in apropiere se afla municipiile Campulung Muscel si Brasov. Transportul copiilor din si catre Bucuresti este asigurat de noi cu autocarul.

Tabara Medieval PraxisCui se adreseaza?
Tabara este dedicata copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 16 ani. Copiii sunt impartiti  pe grupe, ajungandu-se in cele din urma la un numar de 6-8 copii pentru un adult. La alcatuirea grupelor, varsta este un criteriu important, insa nu este singurul. Afinitatea cu activitatea dintr-un atelier este un alt criteriu important in alcatuirea grupelor.
 
Cat costa?
Costul de participare pentru un copil este de 1.400 RON, iar suma aceasta se reflecta in calitatea taberei. Suma acopera costurile de transport (din Bucuresti), cazare, masa, materiale, activitatile din tabara, consumabile, folosirea costumelor.
 
Cand?
Tabara medievala pentru copii se va desfasura anul acesta pe parcursul a sase serii de cate o saptamana fiecare, imediat dupa incheierea anului scolar, dupa cum urmeaza:
Seria 1: 19 iunie - 25 iunie
Seria 2: 26 iunie - 2 iulie
Seria 3: 10 iulie - 16 iulie
Seria 4: 17 iulie - 23 iulie
Seria 5: 31 iulie - 6 august
Seria 6: 7 august  - 13 august
 
Inscrieri
In acest moment, inscrierile in tabara sunt in plina desfasurare. Locurile din tabara se ocupa in ordinea solicitarilor. Pentru inscrierea in tabara este necesara completarea fisei de inscriere si plata unui avans de minim 50% din costul de participare.
 
Mai multe detalii despre tabara (activitati, ateliere, fotografii) pot fi gasite pe site-ul web al acesteia - www.tabara-medievala.ro.


Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu