characters characters

Vacanta urbana pentru copii la Stejarii Country Club Summer Camp 2018 (25 iunie – 31 august)

24 mai 2018   
stejarii summer camp
Stejarii Country Club a lansat oferta pentru editia 2018 a Summer Camp, un program desfasurat pe parcursul a 10 saptamani, adresat copiilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani. Acesta include o varietate larga de activitati sportive outdoor pentru ca cei mici sa se bucure de aerul curat din Padurea Baneasa, dar si ateliere creative si excursii.

Tabara urbana se desfasoara de luni pana vineri, de la 8:30 pana la 17:00. in tot acest timp, copiii vor fi in permanenta atent supravegheati de catre personal specializat si vor descoperi tainele fiecarui sport alaturi de instructorii profesionisti Stejarii Country Club.

,,Dorim ca Summer Camp-ul organizat la Stejarii Country Club sa fie cel mai frumos cadou pe care parintii sa il poata oferi copiilor in acesta vara. Summer Camp este un program complex cu multe activitati in exterior, un program care sa aduca alaturi copii de diverse nationalitati pentru o experienta de neuitat.”, afirma Cosmin Hodor, manager sportiv al Stejarii Country Club.

Participantii vor avea ocazia de a practica multe activitati sportive (tenis, inot, atletism, arte martiale, golf, yoga, dans), precum si ateliere pentru dezvoltarea creativitatii, a limbajului si a gandirii (EDUCAfilm, origami, pictura si grafica, jocuri de societate). Copiii au acces la toate facilitatile premium ale clubului: terenuri de tenis, piscine, studiouri de arte martiale si dans, Golf Driving Range si Kids Club, locul ideal pentru joaca. O alta activitate foarte apreciata la editiile anterioare ale programului o constitue excursiile saptamanale organizate fie in locuri incarcate cu istorie (muzee, palate), fie la ateliere de cofetarie sau brutarit sau in locuri unde pot invata multe despre plante si animale (zoo, Antipa, ferme de animale).

Mai multe informatii si programul detaliat al Summer Camp-ului pot fi accesate pe site-ul www.stejariicountryclub.ro.

Complexul de Agrement La Stejarii, care isi desfasoara activitatea sub brandul Stejarii Country Club, este un proiect implementat prin intermediul unei finantari nerambursabile acordate prin Regio-Programul Operational Regional 2007 – 2013 si co-finantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala. Axa prioritara 5: Dezvoltarea durabila si promovarea turismului, domeniul major de interventie 5.2. „Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale si cresterii calitatii serviciilor turistice”.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu