characters characters

Taberele Internationale Qdays Educational

Propus de: SuntParinte.ro   |   13 mai 2013    |   1023 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Taberele organizate de Qdays Educational ofera copiilor o experienta intensa multiculturala si lingvistica. Copiii interesati sa aprofundeze cunostintele de limbi straine precum engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, chineza si japoneza se pot bucura de activitati care imbina invatarea cu distractia si aventura.

1. Descrieti-ne oferta dumneavoastra de tabere.
Pentru plecarile individuale, avem in oferta peste 50 de scoli in intreaga lume cu predare a limbilor straine: engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, chineza si japoneza. Acestea sunt scoli dedicate studiului de limba straina, ce ofera programe de activitati variate, cazare, mese, excursii pentru toti elevii ce urmeaza cursurile lor.  Avem desigur in oferta si plecari cu insotitor din Romania, in special pentru elevii mai mici, ori cei care se afla la prima experienta de acest gen. La aceasta categorie, avem trei grupuri principale in acest an:
Tabara internationala de la New York, pentru elevii de 13 – 20 ani, la pretul de 2350 USD, cu perioada de desfasurare: 28 iulie - 10 august (14 zile)
Tabara internationala de la Oxford, pentru elevii de 16  - 19 ani, la pretul de 2150 USD, cu desfasurare intre 7 iulie si 21 iulie (15 zile)
Tabara internationala de la Kent, pentru elevii de 7 – 15 ani, la pretul de 1220 GBP, cu desfasurare intre 10 august si 24 august (15 zile)
Inscrierile sunt deschise pana la completarea locurilor din tabara sau pana la epuizarea locurilor de cazare din campusurile respective. Pentru inscriere se plateste un avans pentru a se confirma locul la curs, restul sumelor trebuiind achitate in cursul lunii iunie, in functie de destinatia aleasa. Trebuie totusi mentionat faptul ca locurile sunt extrem de limitate in campusuri, timpul pana la plecare fiind unul relativ scurt.

2. Care sunt activitatile in care vor fi implicati copiii in aceasta tabara de vara?
Toate taberele combina cursurile de limba straina, predate folosind subiecte distractive si orientate spre elev prin metode interactive de studiu, cu activitati relaxante, axate pe interrelationare.  Activitatile de recreere sunt foarte variate si difera in functie de campusul unde are loc tabara si de varsta participantilor.  Spre exemplu, tabara de la New York include: spectacol pe Broadway, vizita la Empire State Building, Statuia Libertatii, Rockefeller Center. In campus se desfasoara o varietate de activitati: seri de jocuri, karaoke, lectii de dans, petreceri exclusiv pentru elevii EF si multe altele.
Tabara de la Grosvenor Hall (Kent) este putin diferita, acolo elevii sunt acceptati incepand cu varsta de 7 ani si astfel activitatile propuse trebuie sa fie adecvate. Cu peste 43 de activități din care se poate alege, de la tiroliana la catarari si scrima, combinate cu tot ce este mai bun din activitatile pline de adrenalina si vacantele cu aventuri, elevii au garantate actiunea, aventura si distractia.

3. Exista conditii speciale pe care trebuie sa le indeplineasca participantii? (anumite echipamente etc.)
In afara de varsta minima de participare, nu exista are conditii speciale. Scolile pun la dispozitia elevilor echipamentele necesare pentru desfasurarea activitatilor, dar si calculatoare pentru a putea tine legatura cu parintii. Participantii nu trebuie sa se ingrijoreze daca nu stapanesc foarte bine limba – elevii vor fi testati pentru a putea sa fie plasati intr-o grupa de studiu internationala potrivita pentru nivelul lor de cunostinte.  

4. Care a fost feedback-ul participantilor la editiile anterioare ale taberei organizate de dv.?
Feedback-ul este unul pozitiv . Elevii revin in aceste tabere in anii ulteriori, aducandu-si prietenii cu ei, iar parintii ne recomanda cu caldura cunostintelor  - dovada unui program reusit din toate punctele de vedere. Cateva dintre opiniile elevilor la venirea acasa surprind foarte bine experienta avuta in taberele Qdays:
“O experienta inedita! Totul a fost viu colorat si ireprosabil.”
“Relatia dintre mine si Qdays a pornit bine incă de la inceput; totul a fost transparent, clar si prompt. Alina, reprezentant Qdays si grup leader in cazul meu, a dat dovada de mult profesionalism de la inceputul pana la sfarsitul taberei.”
“A fost o experienta de neuitat. In urma acestei tabere, am avut ocazia sa-mi imbunatatesc nivelul de cunoastere a limbii engleze si totodata a culturii Angliei. Cu ajutorul profesorilor, dedicati meseriei lor, am aflat cum decurge o ora de curs bazata pe comunicare. Nu as fi putut experimenta toate acestea fara ajutorul agentiei de turism Qdays. Ei ne-au oferit cele mai bune servicii, ne-au stat la dispozitie ori de cate ori am avut nevoie si au fost foarte amabili.”
“Aceasta excursie mi-a placut foarte mult si am invatat multe lucruri noi. A fost pacat ca nu am avut o vreme foarte buna, dar și așa ne-am simțit bine. Oricum felicitari agentiei Qdays Educational pentru organizarea acestor excursii.”

5. Din experienta dumneavoastra, ce isi doresc parintii de la o tabara de vara?
In general, parintii cauta siguranta si garantia unei experiente utile, folositoare in viitorul copiilor, din mai multe puncte de vedere. Este vorba despre o investitie in viitorul copiilor, iar parintii inteleg utilitatea acestei investitii atunci cand copiii reusesc sa-si imbogateasca experienta internationala, multi-culturala si lingvistica.

6. De ce ar fi benefic pentru un copil/parinte sa participe la tabara organizata de dvs.?
Anul trecut la un moment dat, in campusul din Oxford erau prezente peste 87 de nationalitati diferite. Pentru a incuraja interactiunea cu cat mai multe culturi si a folosi cat mai mult limba studiata, in fiecare grupa de studiu nu sunt mai mult de doi elevi din Romania.  
Marele avantaj al scolilor pe care il reprezentam este faptul ca aceastea opereaza pe tot parcursul anului ca scoli de limbi straine. Sunt cladiri detinute de operatori, si nu cateva sali inchiriate pe perioada verii. Astfel, atat salile de curs, cat si unitatile de cazare pot fi intretinute corespunzator si aranjate incat sa se incurajeze interactiunea cu ceilalti participanti.  

6. Cum va pot contacta parintii interesati de oferta dumneavoastra?
Prin site-ul http://www.qdays.ro, folosind formularul de contact disponibil pe fiecare pagina a taberei, cursului ori destinatiei. Completand acest scurt formular, parintii ori chiar elevii solicita sa fie contactati pentru a discuta in detaliu aceste tabere.  Alternativ, putem sa fim contactati la numerele de telefon 0268 473 297 sau 0725 449 500 ori pe http://www.qdays.ro/contact.

Citeste mai multe despre Tabere de vara pentru copii 2013.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu