characters characters

Taberele care iti descopera valoarea si te teleporteaza pe taramuri de poveste

18 mai 2018   
taberele coolturale bookland 2018
Ajunse la a 6a editie, Taberele Coolturale BookLand reprezinta un proiect care s-a diferentiat de restul taberelor pentru simplul motiv ca echipa organizatoare si-a propus de la bun inceput un concept care sa se apropie de ‚tabara ideala’ la care visa in copilarie. Acea tabara in care te distrezi din plin, iti faci super prieteni dar si inveti lucruri extraordinare. Nu degeaba motto-ul BookLand este „Cel mai inteligent mod de a te distra!”


Se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 18 ani (fara parinti, sorry :) ), abordand o conduita educational - motivational - inspirationala in stil “open mind”.


Copilului tau ce activitati ii plac? Ai vrea sa descopere si pasiuni noi?


Proiectul cooltural invita copiii la o provocare sub forma unui mix de cultura, distractie si acumulare cognitiva. Timpul este alocat workshop-urilor de literatura, teatru, muzica, dans, psihologie practica, atreprenoriat, oratorie, dar si sesiunilor de calarie, inot, fotbal, tiroliana, drumetii si treasure hunting, concurs foto, jocuri in echipa, teatru interactiv, karaoke si disco.


Un program antrenant si captivant care il face sa uite de gadget-uri


Cream cadrul in care copiii intalnesc oameni valorosi, lasandu-se indrumati de acestia intr-un spirit ludic, dar eficient. Cu ajutorul invitatilor din randul actorilor, scriitorilor, trainerilor si antreprenorilor - cu care BookLand colaboreaza in cadrul Conferintelor BookLand Evolution - tinerii primesc suficienta inspiratie pentru a-si descoperi inclinatiile. Astfel nu au timp sa se plictiseasca si nu mai simt impulsul de a reveni la gadgeturile preferate. Varietatea si multitudinea de stimulente (inclusiv activitatile sportive zilnice - echitatie, pescuit, drumetii si excursii pentru vizitarea unor obiective turistice, sporturi in aer liber, foc de tabara) ii vor tine mereu in priza, asa cum sunt obisnuiti, doar ca ancorati in lumea reala, nu cea virtuala.


Ii da mai multa incredere in fortele proprii
Datorita programului de educatie alternativa in scopul dezvoltarii personale si stimularii gandirii in mijlocul naturii, din taberele coolturale tinerii pleaca mai siguri pe ei, mai independenti, mai responsabili si mai comunicativi.


Avand 3 destinatii externe - comitatul Galway (Irlanda), Stockholm (Suedia) si Reykjavik (Islanda) - si 2 interne -Valea Lotrului si Delta Dunarii (Gura Portitei) - taberele din acest an au o agenda plina de activitati interesante.


Celor interesati sa primeasca mai multe detalii, Asociatia BookLand le sta la dispozitie pe tabara@book-land.ro sau www.book-land.ro/tabara.


Despre BookLand: a luat nastere in 2011 ca prim targ urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid intr-o caravana nationala, vizitand timp de trei ani peste 40 orase. Libraria online www.book-land.ro si Tabara Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului iar seria de Conferinte BookLand Evolution alaturi de platforma www.inPractica.ro ii completeaza abordarea social-educationala asumata.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu