characters characters

Tabere la Bran, Sibiu si Bucovina

Propus de: SuntParinte.ro   |   13 mai 2011    |   5103 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani.

tabere in Sibiu, Bran si BucovinaPoate ai un copil pasionat de sport si iesiri in natura. Sau poate copilul tau este interesat de pictura si activitati de arta si indemanare. Oricare ar fi cazul tau, este bine ca in aceasta vara sa ii gasesti o tabara care sa i se potriveasca. Geanina Grigore, organizator al taberelor Ditheo, ne spune mai multe despre taberele pe care le pregateste pentru vara anului 2011.

Taberele pe care le organizam se adreseaza copiilor cu varste de la 4 la 16-17 ani. Cel mai mic copil care a venit la noi in tabara avea 3 ani si patru luni si era la gradinita in grupa mica; acum este clasa a doua si vine in continuare la noi in tabara.

In cei 6 ani de activitate ne-am diversificat foarte mult taberele, activitatile, locatiile, zonele in care le organizam. Nu am schimbat calitatea serviciilor prestate, grija si responsabilitatea pe care o avem de fiecare copil in parte.

Anul 2011 a venit cu urmatoarele noutati. In primul rand, mentinem preturile de anul trecut, in incercarea de a veni in intampinarea unui numar cat mai mare de parinti care doresc sa-si trimita copii in tabere si, in al doilea rand, organizam doua tabere noi: la Sacele si Sibiu.

Oferta noastra este urmatoarea:

1. Bran, 6 zile/5 nopti- 700 ron
Pretul include transport, cazare, 3 mese+ doua gustari, trei excursii.

2. Bran,  6 ZILE/5 NOPTI- 850 RON
Se vor organiza activitati de tiroliana, escalada, rapel, paintball.

3. Bran, 6 zile /5 nopti- 900  RON
Copiii vor participa la ateliere de pictura pe sticla, incondeiat oua, confectionat bijuterii populare, expozitie cu obiectele create+ doua excursii.

4. Sacele-Brasov, 6 zile 5 nopti- 750 lei
Tabara de cercetasi (tiroliana, paintball, orientare in padure cu si fara busola, curs de prim ajutor, drumetii, montarea unui cort, trei excursii).

5. Curtea de Arges-Vidraru, 6 zile/5 nopti- 700 ron
Pretul include transport, cazare, trei mese+ doua gustari, trei excursii.

6. Bucovina, 7 zile/6 nopti- 850 ron
Pretul include transport, cazare, trei mese+ o gustare, cinci excursii.

7. Sibiu, 7 ZILE /6 NOPTI- 850 RON
Pretul include transport, cazare, trei mese+ o gustare, patru excursii.

Locatiile sunt deosebite din punct de vedere al confortului si sigurantei (camere de la doua la patru locuri, bai proprii la fiecare camera, TV, wireless, sali de conferinta sau sali cu aparate de joaca, biliard, tenis de masa, fotbal de masa, curti de la 1500 la 3000 mp, foisoare, aparate de joaca in curte).

Ce consideram noi foarte important este ca niciuna dintre locatii nu are acces direct la drum national, fiind astfel ferite de trafic auto.

Bucatarii care lucreaza la aceste locatii sunt persoane calificate care gatesc exclusiv copiilor (sunt bucatari in gradinite).

Pentru fiecare locatie exista contract cu medic de familie si este obligatoriu avizul medical la sosirea in tabara.

Pentru mai multe detalii, puteti sa ne vizitati pe www.ditheo.ro sau sa ne contactati la numarul 0720058544.


Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu