characters characters

Tabere de vara in limba germana pentru elevi

10 iulie 2019   
Tabere de germana Asociatia Gutenberg 2019
Asociatia Gutenberg - Organizatia studentilor vorbitori de limba germana, alaturi de colaboratorii acesteia, Tabara de Germana si Centrul de limba Germana Gutenberg, organizeaza in perioada iulie - septembrie o serie de tabere in limba germana, ce cuprind ateliere si activitati non-formale ce vizeaza aprofundarea cunostintelor de limba germana si dezvoltarea personala a elevilor, precum si dezvoltarea spiritului de lucru in echipa folosind metode educative interactive.

Taberele se adreseaza, atat elevilor vorbitori de limba germana, care vor sa isi imbunatateasca nivelul lingvistic, cat si elevilor incepatori ca nivel lingvistic, dornici sa invete limba germana.

TABERE LA MUNTE PENTRU ELEVI DIN CLASELE 5-8

Cel mai probabil, cu totii ne amintim cu drag de vacantele petrecute la bunici sau de excursiile facute in natura, copii fiind, explorand noi teritorii si pasind in noi aventuri. Ne face placere sa contribuim si noi la a oferi si altor copiilor astfel de experiente educationale placute si vacante de neuitat, prin organizarea a patru tabere la munte cu pentru elevi din clasele 5-8, pe diferite nivele lingvistice.

Taberele pentru elevii claselor 5-8 se desfasoara in localitatile Moldovenesti si Belis - judetul Cluj, precum si in Valenii de Munte – judetul Prahova, acestea fiind tabere cu innoptare. Tematicile activitatilor vor fi teatru si improvizatie sau educatie politica, iar pe langa activitatile educationale, elevii vor avea parte de jocuri in echipa, drumetii, concursuri de talente si multe altele.

Toate detaliile organizatorice si inscrierile pentru aceste tabere le gasiti la acest link:

Tabere la munte: https://tabaradegermana.ro/tabere-la-munte/


TABERE DE ZI PENTRU ELEVI DIN CLASELE 0-8

De asemenea, pentru elevii din Cluj-Napoca, Bucuresti sau Iasi, care prefera sa nu se indeparteze prea mult de casa, oferim si tabere de zi pentru elevi din clasele 0-4, respectiv 5-8, tabere de 5 zile, fara innoptare, cu program intre orele 9-17, pe tematici foarte diverse: jurnalism, stiinte, geografie, arte, educatie financiara si antreprenoriala, competente digitale, teatru si improvizatie.

Toate detaliile organizatorice si inscrierile pentru aceste tabere le gasiti la acest link-uri:

Tabere in Cluj: https://tabaradegermana.ro/cluj/

Tabere in Bucuresti: https://tabaradegermana.ro/bucuresti/

Tabere in Iasi: https://tabaradegermana.ro/iasi/


Daca v-am starnit curiozitatea si daca doriti sa oferiti o vacanta de vara cat mai productiva copiilor dumneavoastra, invatand, jucandu-se si facandu-si prieteni noi, va invitam pe site-ul oficial - www.TabaradeGermana.ro sau Facebook - https://www.facebook.com/taberegermana/, unde puteti gasi informatii despre fiecare tabara in parte, cat si formularele de inscriere.

Va asteptam, cu mare drag, la Taberele Gutenberg in limba germana!

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu