characters characters

Scoala de Vara la Ioanid

Propus de: SuntParinte.ro   |   27 iunie 2011    |   2441 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani.

Scoala de Vara ioanidCine nu si-ar dori sa calatoreasca in jurul lumii sau chiar inapoi in timp sa cunoasca misterele naturii si nu numai? Bazandu-ne pe curiozitatea innascuta a copiilor, pe faptul ca vacanta mare este uneori prea mare pentru unii, unitatea scolara IOANID propune pentru sezonul de vara un program educational care asigura continuitatea exploatarii pe care toti copiii o incep inca din timpul anului scolar.


Pe parcursul lunii iulie, unitatea de invatamant IOANID va propune o oferta de vara atractiva, o serie de activitati, jocuri si ateliere in care cei mici vor invata distrandu-se. De asemenea, vor putea participa la o serie de activitati sportive – inot sau tenis – sau vor merge in vizita la muzee, la gradina zoologica, la Ferma Animalelor sau in alte excursii tematice. Costul pentru o perioada de o luna variaza intre 240 de euro si 550 de euro, in functie de tipul de program ales.  

“Scoala de Vara isi propune sa le ofere copiilor experiente noi, intr-un mod interactiv si ludic, iar cursurile organizate devin nu doar un loc de joaca, ci de cercetare, descoperire si invatare prin experimente. Scoala de Vara ofera fiecarui participant posibilitatea unica de a parcurge domeniile: literatura, stiinta, arta, educatie fizica sub forma unor trasee de poveste la finalul carora se va simti sigur de cunostintele dobandite, dar si de succesul aplicarii acestora in evenimentele zilnice”, a declarat Florentina Bogdan, director educational IOANID.  

Scoala de Vara propune un program personalizat astfel incat fiecare copil sa ajunga prin propria sa maniera la capacitatea de a rezolva probleme si situatii concrete prin scenariile propuse in cadrul atelierelor. Cele doua mari tematici ale Scolii de Vara la IOANID sunt “O lume disparuta” si “Ocolul Pamantului in 10 zile”.

Tematica “O lume dispatura”, din perioada 1 – 15 iulie, va fi abordata in toate domeniile experientiale si urmareste sa le prezinte prescolarilor si scolarilor curiozitati despre dinozauri: cum au aparut/disparut, felul in care aratau, cum se hraneau, se inmulteau, se aparau si atacau, cum s-au adaptat la diferite ere si medii de viata, care sunt urmasii dinozaurilor din zilele noastre.

In cadrul tematicii “Ocolul Pamantului in 10 zile”, din perioada 18 – 29 iulie, ne propunem sa facem impreuna cu copiii un “Ocol al Pamantului”, o explorare a naturii umane, a convingerilor si valorilor comunitatilor si culturilor cu care venim in contact, calatorind pe urmele lui Phileas Fogg, personajul lui Jules Verne din ”Ocolul Pamantului in 80 de zile”. Copiii vor fi stimulati sa creeze, sa se exprime, sa comunice, sa reflecteze si sa analizeze informatiile intr-un mediu educativ.

Programul Atelierelor de Vara

Oferta de Vara de la IOANID cuprinde si programul Atelierelor de Vara prin care celor mici li se va deschide o lume magica, in care jucariile sunt culorile si sunetele, imaginea si emotiile, gusturile si aromele, povestile si cuvintele. Durata unui atelier este de o saptamana, de luni pana vineri in acelasi interval orar (doua ore/ zilnic). Atelierele se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani, grupele fiind alcatuite din 10 – 12 copii cu varste apropiate. Atelierele sunt: “Dans de vara”, “Dans liber”, “Art&Craft – Poveste de vara”, “Cocktail de vara”, “De-a balerina”, “Teatru – Impovizatie”, “Initiere in arte martiale”. Costul unui atelier va fi de 250 de lei/copil.

 

Date de contact:
Email: office@ioanid.com
Telefon fix: 021 211 82 90
Laura Grigore, PR & Communication Director: 0734.101.331

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Intuitext lucrează la un proiect nou, pentru copiii din învăţământul primar!

Avem nevoie de experienţa dvs de părinţi: răspundeţi la chestionar. Durează doar 5 minute!

Vreau să ajut!