characters characters

KEN Academy lanseaza taberele de vara pentru copiii antreprenori

22 aprilie 2019   
KEN Academy lanseaza KIDS BUSINESS CAMP - locul unde au adunat visele copiilor si dorintele parintilor, le-au impletit si asezonat cu multa pasiune, bucurie si aventura. KIDS Business Camp este o tabara de o saptamana, bogata in activitati inedite, jucause, in natura. Prin distractie si provocari, se dezvolta spiritul de echipa al celor mici si increderea in capacitatea lor de a da aripi viselor lor si de a le transforma in proiecte antreprenoriale.

Aerul curat, frumusetea naturii, voia buna, mancarea sanatoasa le sunt prieteni in aceasta tabara de educatie antreprenoriala prin aventura. Tinerii antreprenori vor urca la bordul navei KEN Academy si vor mesteri cu drag, timp de 6 zile, la afacerea mult visata.

Cele doua perioade ale taberelor: 23-28 Iunie – Potcova, Mountain Hideaway – un colt insorit, in inima naturii, ce invita la explorare si curiozitate. 7-12 Iulie – Pensiunea Anotimpuri, Predeal, un loc propice pentru drumetii si aventura in natura.

Tinerii antreprenori vor construi minimum trei afaceri si apoi le vor duce in piata reala. KEN Academy va organiza un eveniment de vanzare ce se va derula in a 7-a zi de „tabara” la Bucuresti, la un centru comercial.

Dintre secretele taberei:

La inceputul aventurii, copiii isi vor alege visul de afacere pe care vor sa-l creasca. Va fi oare gemul bunicutei? Sau atelierul de arta?

Indiferent care va fi afacerea, copiii sunt cei care decid:

 • cum va arata aceasta - de la design, la constructie, la implementare;
 • cum vor boteza afacerea;
 • ce elemente de identitate vor nascoci;
 • cum si cine din echipa va intra in productie;
 • cine se va ocupa de materialele de comunicare;

Alegerea si responsabilitatea sunt la ei.


Fitness Financiar

Cum vor stabili valoarea produselor vandute? Cum isi organizeaza banii castigati? Pentru ca indiferent ce va alege copilul sa devina in viitor, se va intalni si va lucra cu banii.


GreenLand

Tinerii antreprenori vor face calatorii in Greenland - padurea misterioasa unde trebuie sa isi construiasca adaposturi in natura. Acestea trebuie sa fie rezistente, practice, armonioase.


Olimpiada Jocurilor

Un alt capitol al acestei Aventuri este Olimpiada Jocurilor: marea incercare a echipelor. Cum ne alegem si asumam rolurile in echipa? Cum reactionam cand obosim? Dar cand intampinam dificultati si avem o presiune a timpului sau a concurentei? Va ramane echipa unita?

Ziua exploram, cercetam, ne jucam, ca apoi seara sa povestim, sa impartasim si sa intelegem lectiile luate din aventura. Usor, usor, integram cele invatate si devenim mai mari!

Teritoriile antreprenoriatului sunt nebanuite si mereu deschise catre surprize.

Sambata, la revenirea in Bucuresti, KEN Academy va organiza un targ de vanzare al copiilor.

Înscrierea se face pana pe 25 martie. Locurile la bordul navei KIDS BUSINESS CAMP in fiecare dintre cele doua perioade, sunt limitate la 30 copii.

Detalii despre inscrieri:

* luizaapostu@kenacademy.org, 0742.225.406

* carmeniorgulescu@kenacademy.org, 0723.600.341

Mai multe detalii despre tabere, pe site-ul KEN Academy:

https://kenacademy.org/events/kids-business-camp-editia7/


Despre KEN Academy

Ken Academy ofera un program complex de educatie financiara si antreprenoriala pentru copiii cu varste intre 7 si 13 ani. Noutatea adusa de KEN Academy o reprezinta componenta aplicata a programului – vizitarea unor companii (menita sa ajute copiii in intelegerea notiunilor de business, dar si a procesului de productie), construirea propriile afaceri si derularea unor evenimente de vanzare; astfel, ei intra in contact direct cu piata, ajung sa cunoasca personal clientii, sa isi exerseze curajul, abilitatile de vanzare si invata sa lucreze in echipa.

Parintii isi pot inscrie copiii la Ken Academy, completand formularul de pe site:

https://kenacademy.org/inscriere-parinti/

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu