characters characters

Intesa Sanpaolo Bank organizeaza Italia Soccer Camp

Gianluca Zambrotta, ambasadorul oficial al taberei, da startul inscrierilor

08 mai 2019   
Intessa Sanpaolo Tabara fotbal
Intesa Sanpaolo Bank organizeaza Italia Soccer Camp, in perioada 24-28 iunie, un program gratuit de antrenament sportiv, pentru 100 de copii (fete și baieti), cu varste cuprinse intre 7 și 14 ani, care vor avea oportunitatea de a se antrena și de a descoperi secretele fotbalului de la antrenori profesioniști din Italia. Tabara se va desfașura la Baza sportiva Complex Agronomie și va include antrenamente pentru perfectionarea tehnicii, tacticii și a rezistentei fizice.

Tabara beneficiaza de sprijinul lui Gianluca Zambrotta, ambasadorul oficial al proiectului, unul dintre cei mai buni jucatori ai fotbalului european din vremea sa și fost jucator in echipa nationala a Italiei.

“Sunt fericit și onorat sa fiu in Romania, o tara cu traditie in fotbalul european, pentru a da startul inscrierilor in tabara de fotbal Italia Soccer Camp, program sustinut de Intesa Sanpaolo Bank. De-a lungul carierei mele, am vizitat numeroase tari și am vazut impactul pozitiv pe care fotbalul il are atat asupra tinerilor, cat și asupra dezvoltarii tarii per ansamblu. Am convingerea ca Romania nu face exceptie din acest punct de vedere, dat fiind ca fotbalul face deja parte din conștiinta tuturor generatiilor de aici. Sunt sigur ca Italia Soccer Camp va avea un impact important asupra tinerilor care vor participa, astfel ca incurajez parintii din intreaga tara sa-și inscrie copiii in acest program minunat”, a declarat Gianluca Zambrotta.

Gianluca Zambrotta este un fost jucator italian de fotbal, care a jucat pentru mai multe cluburi italiene, precum și pentru echipa nationala a Italiei. Si-a inceput cariera in 1994, facandu-se repede remarcat și obtinand un transfer la Juventus in 1999. In timpul celor șapte sezoane cu Juventus, a castigat doua titluri consecutive Serie A și Supercupa Italiei in 2002 și 2003, ajungand și in finala din 2003 a UEFA Champions League. Ulterior, a jucat doua sezoane cu Barcelona, inainte de a se intoarce in Italia pentru a juca pentru AC Milan. La nivel international, Zambrotta a caștigat 98 de titluri pentru echipa nationala a Italiei, jucand la trei Cupe Mondiale, trei Campionate Europene, Cupa Confederatiilor FIFA 2009 și Olimpiada de vara din 2000. Gianluca Zambrotta a facut parte din echipa Italiei care a caștigat Cupa Mondiala din 2006.

“Ma bucur sa fiu alaturi de Intesa Sanpaolo Bank in organizarea acestui proiect la București, cu sprijinul legendarului jucator Gianluca Zambrotta, care a facut parte din echipa caștigatoare a Campionatului Mondial de Fotbal din 2006. Aș vrea sa subliniez inca o data faptul ca acest program este oferit gratuit de catre Intesa Sanpaolo Bank și este deschis copiilor (fete și baieti) cu varste cuprinse intre 7 și 14 ani, deoarece consideram ca sportul este important in formarea noii generatii. De aceea, calatorim in intreaga lume cu legendele fotbalului italian și participam la evenimente speciale, așa cum este Intesa Sanpaolo Bank Italia Soccer Camp București 2019”, a declarat Marco Schembri, reprezentantul conceptului Italia Soccer Camp.


Inscrierile pentru Italia Soccer Camp se pot face intre 7 mai și 7 iunie, in platforma dedicata , unde vor fi disponibile regulamentul oficial şi alte informaţii utile. Pe 11 iunie, cei 100 de tineri participanti la tabara vor fi aleși prin tragere la sorti, iar numele vor fi anuntate ulterior pe www.intesasanpaolobank.ro.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu