characters characters

British School of Bucharest te invita intr-o calatorie in jurul lumii la editia 2018 a Scolii de Vara!

31 mai 2018   
summer school bsb
British School of Bucharest da startul, pe 2 iulie, editiei din 2018 a scolii de Vara, program deschis tuturor copiilor intre 4 si 15 ani, indiferent de scoala la care studiaza.

Toti participantii la Scoala de Vara de la British School of Bucharest se vor bucura de momente frumoase, vor participa la o varietate de activitati inspirate din intreaga lume, vor lega prietenii si vor beneficia de o experienta multiculturala, intr-un cadru primitor si sigur. Scoala de Vara se desfasoara pe durata a 4 saptamani incarcate de activitati atractive, in aer liber sau in interior.

Copiii se vor distra cu dansuri, lectii de gatit, experimente amuzante, arta si mestesuguri, yoga pentru copii, catarari si tiroliana, inot si jocuri in piscina, toate in cadrul campusului British School of Bucharest.

De asemenea, copiii vor participa la lectii de engleza sau de germana predate dupa metoda Motolingu, un concept de invatare a limbii straine special pentru copii, in care principiile de baza ale dezvoltarii psiho-motorii sunt folosite pentru a invata limba germana. Toate cursurile si activitatile sunt conduse de profesorii de la British School of Bucharest, vorbitori nativi de limba engleza si germana. In plus, saptamanal, participantii vor lua parte la spectacole de talente sau vor organiza petreceri la gratar.

Parintii pot opta sa-si inscrie copiii la una, doua, trei sau la toate cele 4 saptamani ale scolii de Vara, intre 2 si 26 iulie. Pentru inscrierea la toate cele 4 saptamani se ofera un discount de 20%, iar pentru un pachet de 3 saptamani, discount-ul este de 10%.

Cursurile Scolii de Vara de la British School of Bucharest se tin de luni pana vineri, intre orele 09:00 – 17:00. Copiii vor primi zilnic gustari si masa de pranz, unde vor avea parte de un meniu international ce va intregi aceasta experienta extraordinara, prin care copiii vor descoperi si vor invata despre culturi, obiceiuri si traditii de pe mai multe continente.

Pentru a va inregistra la scoala de Vara si pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati urmatorul link: https://goo.gl/ptwu2v

Comentează:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu
 • Fără foto
  paul    28.06.2018 - 10:09
  In zona parcarii lor a fost atacata famila lui Rares Bogdan. Aveti grija!