characters characters

Ziua Internationala a Profesorului de limba franceza

19 noiembrie 2021    |   528 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

ziua internationala a profesorului de franceza
Ziua Internationala a Profesorului de limba franceza este sarbatorita, incepand cu anul 2019, la finalul lunii noiembrie si se doreste a fi un moment dedicat valorizarii meseriei de profesor de limba franceza, consolidarii legaturii si solidaritatii intre profesori, intre profesori si elevi, prin promovarea culturii franceze si francofone (conferinte, reuniuni, dezbateri, concursuri tematice, ateliere, acordarea de distinctii). Acest eveniment de anvergura mondiala este coordonat de catre FIPF (Federatia Internationala a Profesorilor de Limba Franceza).

In acest an, Ziua Internationala a Profesorului de limba franceza (editia a III-a) este sarbatorita in data de 25 noiembrie.

Comitetul de organizare al acestui eveniment in Romania, format din reprezentanti ai Ministerului Educatiei, Ambasadei Frantei in Romania si Institutului Francez din Romania, Federatiei Internationale a Profesorilor de Limba Franceza (FIPF), Asociatiei Romane a Profesorilor Francofoni (ARPF), Agentiei Universitare a Francofoniei (AUF), Delegatiei Generale Wallonie-Bruxelles, Organizatiei Internationale a Francofoniei (OIF) au propus o serie de evenimente, desfasurate online. Regasiti, atasat, Programul Zilei Internationale a Profesorului de Limba Franceza - 25 noiembrie 2021.

Sursa: Edu.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu