characters characters

Zeci de dorinte de Craciun ale copiilor se implinesc la Veranda Mall prin Angel Tree, initiativa Armatei Salvarii

06 decembrie 2021    |   676 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani, 18 ani +, 0 - 3 ani.

In luna faptelor bune, Veranda Mall și Armata Salvarii Romania fac echipa in cadrul initiativei caritabile „Cand faci bine, te simti bine” pentru a strange cadouri pentru zeci de copii din medii defavorizate din capitala. In perioada 4-12 decembrie, toti cei care trec pragul mall-ului pot „adopta" una dintre dorintele copiilor, agatate in bradul Angel Tree și sa aduca magia de sarbatori unui micut aflat in dificultate.

Angel Tree


Cu o traditie de peste 40 de ani, Angel Tree este o initiativa emblematica a ONG-ului international Armata Salvarii care, de sarbatori, aduce impreuna comunitatea pentru a darui un strop de bucurie copiilor proveniti din familii nevoiașe. Anul acesta, Veranda Mall se alatura altor centre din intreaga lume unde Bradul Ingerașilor face o diferenta in viata unui copil, care altfel nu ar primi cadou de sarbatori.

Daca vrei sa adopti un Ingeraș vino in perioada 4-12 decembrie, intre orele 14.00 - 18.00, la nivelul 0 din Veranda Mall și alege una sau mai multe dorinte din Angel Tree - cartonașe care contin numele copilului, varsta, inaltimea, și desigur cadoul dorit de acesta. Cumpara cadoul, impacheteaza-l frumos și adu-l sub brad pana pe 12 decembrie. Armata Salvarii se va ocupa de strangerea și de livrarea tuturor cadourilor inainte de Craciun pentru ca cei mici sa se poata bucura de noile daruri de sub brad inca din ziua cea mare.

Daca vrei sa faci mai multe fapte bune, poti dona direct pentru ingerașii pierduti in contul RO73BRDE410SV73282824100 deschis la BRD.

In cadrul campaniei „Cand faci bine, te simti bine” se deruleaza și o strangere de fonduri. Red Kettle, sau „galetușa roșie”, este amplasata la intrarea in mall și primește donatii cash sau prin QR code. Astfel, cu sustinerea comunitatii, Veranda Mall și Armata Salvarii Romania, ofera sarbatori fericite și altor categorii vulnerabile.

„Alaturi de locuitorii din București, dar nu numai, vrem sa facem o diferenta in viata semenilor noștri mai putin norocoși. Ne dorim ca tot mai multi oameni sa vina la Veranda Mall și sa adopte un ingeraș din bradul Angel Tree sau sa faca o donatie in Galetușa Roșie. Bucuria de a darui face parte dintotdeauna din magia Craciunului și speram ca impreuna sa o aducem in casele a cat mai multor persoane vulnerabile”, a spus Ionel Sandu, Lider Divizional/Director Armata Salvarii Romania.

Mai multe detalii despre cum te poti implica pentru a crea amintiri memorabile persoanelor nevoiașe, gasești pe pagina evenimentului.

Angel Tree și Red Kettle sunt doar cateva dintre initiativele desfașurate de Armata Salvarii cu sprijinul comunitatii și al partenerilor. Fondurile sunt menite sa asigure o masa festiva calda pentru 300 de persoane fara adapost, 150 de cadouri pentru supravietuitoarele traficului de fiinte umane și violenta domestica și 500 de cadouri pentru copii din medii defavorizate.

O mișcare internationala, cu o experienta de peste 150 de ani in jurul lumii, Armata Salvarii este prezenta in peste 130 de tari, iar in Romania activeaza in șase orașe. Proiectele acesteia urmaresc prevenirea abandonului școlar și familial, combaterea saraciei și a traficului de persoane și sustinerea incluziunii sociale.

Prin colaborarea cu Armata Salvarii, Veranda Mall iși continua initiativele care aduc un bine comunitatii. De cinci ani, centrul comercial este alaturi de locuitorii din Obor prin proiecte care urmaresc sa puna in valoare potentialul zonei, dar mai ales al oamenilor.

„Ne bucuram sa putem gazdui initiativa Armata Salvarii anul acesta. Dintotdeauna ne-am implicat sau am realizat proiecte pentru a aduce comunitatea laolalta și a face lucruri frumoase impreuna. Indiferent ca aleg sa adopte o dorinta de Craciun sau sa faca o donatie, speram ca bucureștenii sa accepte invitatia noastra și sa experimenteze cel mai frumos sentiment al sarbatorilor – acela de a darui.” a declarat Oana Boiangiu, Senior Marketing Coordinator Veranda Mall.

Campania se desfașoara in deplina siguranta. Cei care doresc sa adopte un Ingeraș sau sa faca o fapta buna pentru alte categorii vulnerabile, sunt rugati sa respecte normele aflate in vigoare. Alege sa dai mai departe magia sarbatorilor pentru ca, nu-i așa, cand faci bine, te simti bine.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu