characters characters

Ultimele zile de inscriere la Shakespeare School Essay Competition – editia #15!

21 martie 2023    |   200 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Shakespeare School Essay Competition
Daca ai intre 11 si 19 ani, esti pasionat de Limba Engleza, o vorbesti fluent, esti creativ si stapanesti bine arta argumentarii, te asteptam sa-ti demonstrezi priceperea in cadrul Shakespeare School Essay Competition!

Este vorba despre cel mai mare Concurs National de Eseuri in Limba Engleza, cu participare gratuita, organizat anual de Asociatia Shakespeare School pentru Educatie si dedicat elevilor de gimnaziu si liceu din toata tara.

Concursul, aflat la cea de-a 15-a editie, se bucura de o mare popularitate in randul tinerilor pasionati de limba engleza. In anul 2022 am atins un record al inscrierilor: peste 9.850 de eseuri din toate judetele tarii.

Anul acesta, am lansat o noua provocare creativitatii!

Tema editiei 2023 este "Change ONE thing that you don’t like about our world". Asadar, va invitam sa scrieti un eseu in limba engleza de 200-250 de cuvinte, prin care sa ne spuneti care ar fi lucrul pe care ati dori sa il schimbati la lumea noastra.

Participantii isi pot inscrie eseurile GRATUIT, online, pe SITE-ul competitiei, in functie de cerintele celor doua categorii de varsta, 11-14 ani sau 15-19 ani.

Termenul limita de inscriere in concurs este 31 MARTIE 2023.

Concursul ofera celor 30 de finalisti numeroase premii, constand in cursuri de limba engleza la Shakespeare School, inscrieri gratuite la examene Cambridge, carti, rechizite si multe alte surprize.

In plus, toti cei care intra in concursul national de creatie in limba engleza vor primi o diploma de participare, pe care o pot folosi pentru a-si completa portofoliul educational.

Juriul este format din profesorii Shakespeare School, care selecteaza cele mai bune, origina si creative 30 de lucrari. Ierarhia finala a castigatorilor este stabilita in urma unor scurte interviuri online, in limba engleza, cu finalistii.

Diplome si distinctii si pentru profesori, pentru sustinerea si indrumarea oferite participantilor la competitie.

Primii 2 profesori cu cei mai multi concurenti inscrisi vor primi un Curs online de dezvoltare profesionala pe platforma Cambridge One si un “Certificat de Excelenta” oferit de Shakespeare School.

Toti profesorii de limba engleza din partea carora se vor inscrie minimum 10 participanti la Shakespeare School Essay Competition 2023, vor primi un “Certificat de Merit”.

Trofeul Excelentei - Judetul cu cel mai mare numar de participanti la competitie va primi Trofeul Shakespeare School Essay Competition.

Anuntarea castigatorilor va avea loc pe data de 15 iunie 2023.

Proiectul isi propune sa stimuleze gandirea creativa, spiritul inovator, originalitatea si sa motiveze tinerii sa-si perfectioneze limba engleza.

“A fost primul an in care am participat la Essay Competition si am aflat in ultima zi ca pana seara trebuie sa trimit eseul. Daca eu am reusit sa il scriu intr-un timp atat de scurt, ce opreste pe oricine altcineva sa incerce? Nu aveti nimic de pierdut, concursul este gratis. O sa dobanditi cunostinte in plus despre cum se scrie un eseu, deci nu aveti nimic de pierdut, ci doar de castigat. Go for it!”, a declarat Samson Eduard, castigatorul premiului al II-lea, categoria 15-19 ani, la editia din 2022 a Concursului.

Mai multe detalii despre tema, regulament si inscriere pe www.shakespeare-school.ro, sectiunea Competitii, sau AICI.

Shakespeare School Essay Competition este un proiect national, cu participare GRATUITĂ, deschis tuturor tinerilor cu varsta cuprinsa intre 11 si 19 ani (clasele V-VIII si IX-XII). Concursul este organizat de Asociatia Shakespeare School pentru Educatie, in parteneriat cu Shakespeare School, ISMB si 35 de Inspectorate Școlare, si se adreseaza tuturor elevilor din Romania, pasionati de limba engleza si cu real talent la scris.

Organizator: Asociatia Shakespeare School pentru Educatie

Sponsor principal: Shakespeare School

Sponsori: British Council, Cambridge University Press & Assessment, Fischer International.

Parteneri media: 4Career, Chic-Elite.ro, Edumanager.ro, Financial Market, Gazeta de Sud, Jurnalul de Afaceri, KidsNews.ro, Mesagerul de Covasna, Modern Dads, Modern Family, News Buzau, Newsar, Opera Comica pentru Copii, Portal Invatamant, Radio Itsy Bitsy, Radio Romania Cultural, Radio Sud, Radio Trinitas, Romania Pozitiva, SfatulParintilor.ro, Spot Media, Știri pentru Copii, SuntParinte.ro, Teen Press.

Parteneri educationali: Bucharest English Teachers' Association – BETA, Cluj English Teachers' Association, Consiliul Elevilor, Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti, Inspectoratul Școlar al Municipiului Bucuresti si 35 de Inspectorate Școlare Judetene, Moldavian Association of Teachers of English, Romanian Association of Teachers of English, Timisoara English Teachers' Association.

Asociatia Shakespeare School pentru Educatie, fondata in anul 2011, este o organizatie non-profit ce are ca misiune sprijinirea tinerilor talentati sa isi urmeze pasiunile prin perfectionarea limbii engleze si ajutarea copiilor cu oportunitati reduse sa se dezvolte si sa invete limba engleza.

Concursul Shakespeare School Essay Competition este unul dintre proiectele prin care Asociatia Shakespeare School pentru Educatie isi propune sa stimuleze gandirea creativa si sa motiveze tinerii din intreaga tara sa isi perfectioneze cunostintele de limba engleza. Motto-ul Asociatiei este "Limba engleza deschide oportunitati" pentru ca stapanirea unei limbi de circulatie internationala poate face diferenta in viitorul tinerilor, facilitandu-le accesul spre o educatie de calitate si o cariera de succes.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu