characters characters

Turneul International de Informatica Shumen 2019

27 noiembrie 2019    |   1492 vizualizări

Varsta: 15 - 18 ani.

Turneul International de Informatica Shumen 2019
Echipele Romaniei (juniori si seniori) au obtinut sase premii la a XI-a editie a Turneului International de Informatica Shumen: doua medalii de argint si patru medalii de bronz. Medaliile de argint au fost cucerite de Cezar Trisca - Vicol (clasa a XI-a/Colegiul National Mihai Eminescu” din Botosani) - seniori, respectiv Andrei Moldovan (clasa a VIII-a/Şcoala Gimnaziala nr. 79 din Bucuresti) - juniori.

Medaliile de bronz, la seniori, au intrat în posesia elevilor Maria-Alexa Tudose (clasa a XI-a/Colegiul National „Ion Luca Caragiale” din Ploiesti) si Şerban-Ion Cercelescu (clasa a XI-a/Liceul Teoretic International de Informatica din Bucuresti). La juniori, au obtinut medalii de bronz Alexandru Dobleaga (clasa a VII-a/Colegiul National „I.L. Caragiale” din Ploiesti) si Ştefan Ţaga (clasa a VIII-a/Colegiul National „Mihai Viteazul” din Ploiesti).

Cele doua loturi au fost coordonate de profesorii Marcel Dragan (Colegiul National „Samuel von Brukenthal” din Sibiu) si Dan-Octavian Dumitrascu (Colegiul National „Dinicu Golescu” din Campulung, jud. Arges) si de studentii Livia Magureanu (Universitatea din Bucuresti si Denis-Andrei Banu (Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi).

Competitia s-a desfasurat în Bulgaria (Shumen), în perioada 20-24 noiembrie, cu participarea a peste 60 de concurenti (seniori si juniori) din Armenia, Azerbaijan, Bulgaria, Kazahstan, Moldova, Romania, Rusia, Ucraina si Serbia.

Sursa text si foto: Edu.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu