characters characters

Elevii romani au obtinut sapte medalii la Turneul International de Informatica Shumen

27 noiembrie 2018    |   1248 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

turneul international de informatica shumen 2018
Echipele de seniori si juniori ale Romaniei au obtinut sapte medalii la editia a X-a a Turneului International de Informatica Shumen din Bulgaria: trei medalii de argint si patru medalii de bronz.

Medaliile de argint au fost cucerite de Maria-Alexa Tudose (clasa a X-a/Colegiul National „Ion Luca Caragiale” din Ploiesti), Theodor - Pierre Moroianu (clasa a XI-a/Liceul Teoretic International de Informatica din Bucuresti) si Flaviu-Cristian Verde (clasa a VII-a/Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu” din Bucuresti).

Cei patru laureati cu bronz sunt Tiberiu Ioan Musat (clasa a IX-a), Matei Tinca (clasa a IX-a) si Luca Mihnea Metehau (clasa a VII-a), toti elevi ai Colegiului National de Informatica „Tudor Vianu" din Bucuresti, si Eduard Valentin Dumitrescul (clasa a VIII-a/Colegiul National „stefan cel Mare” din Suceava). Din echipa de juniori a facut parte si Alexandru Raul Todoran (clasa a VI-a/Colegiul National „Aurel Vlaicu” din Orastie).

Olimpicii romani au fost însotiti si pregatiti de profesorii Gheorghe-Eugen Nodea (Colegiul National „Tudor Vladimirescu” din Targu Jiu) si Dan Octavian Dumitrascu (Colegiul National „Dinicu Golescu” din Campulung), respectiv de Radu Muntean, student al Universitatii din Bucuresti.

Competitia s-a desfasurat în localitatea Shumen, în perioada 21-25 noiembrie, cu participarea a peste 60 de concurenti (seniori si juniori) din Armenia, Azerbaijan, Bulgaria, Elvetia, Moldova, Polonia, Romania si Serbia.

Sursa: Edu.ro


*Sursa foto: Facebook/Ministerul Educatiei

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu