characters characters

Totul despre noua sectiune Scoala. Pe placul parintilor, utila pentru copii

11 decembrie 2013    |   809 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

In noua sectiune, Scoala, gasesti tot ce ai nevoie pentru a-l ajuta pe copil sa se descurce mai bine la scoala. Cand scoala este pe intelesul parintilor, ea devine mai usoara si mai amuzanta pentru copii.
SuntParinte.ro

Afla ce trebuie sa stie copilul tau la romana si matematica. Pentru a intelege mai bine despre ce este vorba in fiecare dintre cele 100 capitole pe care ti le-am pregatit, te ajutam cu exemple sugestive si iti oferim 200 de jocuri care il ajuta pe copil sa inteleaga mai bine materia. In plus, va descoperi ca invatarea poate fi si distractiva. Cand copilul intampina dificultati, ai de ales dintre 550 de solutii propuse de noi pentru a-l ajuta sa le depaseasca!


SuntParinte.ro

Invatarea nu se incheie la scoala, asa ca am pregatit resurse utile care pot completa informatiile primite in clasa de catre copilul tau. Gasesti recomandari de carti, materiale didactice, culegeri si filmulete online care aduc un plus de informatie utila pentru copilul tau.

SuntParinte.ro

Stim ca un copil cu un comportament nepotrivit poate avea probleme la scoala, de aceea iti stam la dispozitie pentru consultatie online specializata. Scrie-ne la contact@suntparinte.ro si specialistii nostri iti raspund pentru a te ajuta sa gasesti solutia potrivita pentru tine si pentru copilul tau.


SuntParinte.ro

Iata doua exemple Primele notiuni in geometrie si Cum poti aduna si scadea numerele naturale de la 0-20, pentru a vedea in mod concret cum poti folosi recomandarile specialistilor SuntParinte.ro.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu