characters characters

Teatrul Tandarica organizeaza festivalul “Bucurii pentru copii.Spectacole de colectie”

04 decembrie 2009    |   741 vizualizări
Teatrul TANDARICA si Festivalul international al teatrului de animatie „BUCURII PENTRU COPII.SPECTACOLE DE COLECTIE”, organizat cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si sub egida UNIMA Romania, au deosebita placere si onoare de a va invita sa le fiti alaturi in perioada 28 noiembrie - 6 decembrie 2009 si sa luati parte alaturi de invitatii din tara si din strainatate la spectacolele gazduite de cele doua sali ale Teatrului din Piata Lahovari.

Luna decembrie a reprezentat intotdeauna un bun prilej de a face cadouri celor mici. Cu putin timp inaintea Sarbatorilor, Mosul se va aseza la sfat si va descarca din desaga sa: cele mai bune, mai recente si mai premiate spectacole ale teatrului nostru, adica cele mai cunoscute si mai iubite basme ale literaturii universale si romanesti pentru copiii de toate varstele, reprezentatii ale teatrelor invitate din tara, dar si din strainatate. Va fi creata o  ambianta de basm, un cadru scenografic specific, cu papusi si marionete. Odata ajunsi la teatru, copiii vor intra in tara personajelor unde vor petrece momente deosebite in compania celor mai indragiti eroi ai povestilor si basmelor, vor asculta fragmente muzicale cunoscute.

Teatrul TANDARICA si-a propus sa organizeze cea de a V-a editie a  festivalului intitulat „BUCURII PENTRU COPII.SPECTACOLE DE COLECTIE” din dorinta de a le oferi micutilor nostri spectatori si nu numai, un regal de culoare, de maiestrie, de voie buna.

Mentionam trupele participante:Teatrul pentru copii si tineret din Constanta, Teatrul GULLIVER din Galati,Teatrul LUCEAFARUL din Iasi, Teatrul PUCK din Cluj Napoca, Teatrul GONG din Sibiu, Teatrul BACOVIA –Sectia pentru copii din Bacau, Teatrul de papusi BAIA MARE Teatrul pentru copii si tineret VASILACHE din Botosani precum si Teatrul TANDARICA. Din strainatate vor participa:
Teatrul K3 (Polonia), Teatrul Trastam (Spania), Teatrul Dei Piedi (Italia), Gadit Cohen (Israel), Teatrul Vessel (Bulgaria), Teatrul Figurina din (Ungaria). De asemenea, vor avea loc cinci workshopuri sustinute de actorul si regizorul Ioan Brancu, actritele Gratiela Ene, Adela Moldovan, actorii Georgeta si Valentin Lozinca si unul sustinut de fundatia A.C.T.O.R. sub coordonarea actritei Eugenia Barbu dar si a vernisarea a doua expozitii una de scenografie a doamnei scenograf Cristina Pepino si cealalta de Origami, numita FABULOS, a fundatiei A.C.T.O.R. impreuna cu Forumul Origami Romania. Si nu in ultimul rand, in ajun de Mos Nicolae va avea loc un concert de colinde cu intrare libera.

Propunerile noastre de spectacole satisfac cele mai exigente gusturi si sunt o demonstratie de virtuozitate interpretativa,cu papusi bidimensionale, marionete si actori la vedere.
Astfel ca pentru 9 zile, Bucurestiul va deveni Capitala teatrului de animatie.

Mentionam de asemenea ca sambata in data de 28 noiembrie la orele 17:00, inaintea premierei oficiale a spectacolului Gulliver in Tara Piticilor, va avea loc conferinta de presa la care vor participa presedintele de onoare domnul Janos Meczner, Directorul Teatrului de Papusi din Budapesta, domnul Ion Parhon, presedintele juriului precum si directorul teatrului.

Pentru confirmarea participarii dumneavoastra la conferinta si pentru acreditari de presa pe perioada festivalului va rugam sa ne contactati la numerele de telefon: 021 316 30 03 / 0749 49 74 29 sau la adresele de email: raluca.tulbure@teatrultandarica.ro , mirela.stoian@teatrultandarica.ro .

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu