characters characters

Teatru pentru copii, ateliere si targ pe 7 si 8 august la Gradina cu Artisti

06 august 2021    |   472 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani, 18 ani +.

Gradina cu artisti 2021 august
Pe 7 si 8 august, cel mai relaxat si relaxant mini-festival urban, care anul acesta aniverseaza 10 ani, Gradina cu Artisti, revine in Parcul Gradina Icoanei din Bucuresti cu un targ de artizani, ateliere pentru toate varstele si teatru pentru copii iar intrarea pentru public este libera.

Designerii si artizanii priceputi aduc din nou in parc haine, carti si jocuri educative pentru copii, accesorii felurite, decoratiuni, jucarii, cafea aromata, cea mai buna inghetata din oras si multe alte lucrusoare de purtat, de gustat, de oferit in dar sau de luat acasa.

Vin sa isi expuna comorile dar si ca sa ne arate si sa ne invete secretele lor, asa ca au pregatit multe ateliere pentru toate gusturile, atat pentru cei mari cat si pentru cei mici: codite cu ata, tatuaje cu henna, pictura pe ceasuri de lemn si de tricouri, felinare handmade si sapunuri naturale.

Editia din august a Gradinii cu Artisti aduce sambata, pe 7 august, intre orele 11:00 – 12:00 piesa Scufita Rosie, de fratii Grimm, ce are la baza un concept sinergetic intre arta dramatica si euritmie cu ilustratii musicale si duminica, pe 8 august, intre 18:00 – 19:00, piesa Cei trei purcelusi.

Intrarea la toate evenimentele Gradinii cu Artisti este libera, programul complet este disponibil pe site-ul http://gradinacuartisti.ro iar detalii se gasesc in evenimentul de pe Facebook.

Parteneri: Primaria sectorului 2.

Parteneri media: Tananana, Itsy Bitsy, Zile si Nopti, IQads, Catavencii, Spotmedia, Click! pentru femei, PRwave, The Institute, Iqool, Revista Atelierul, Modernism, Goingout, Green Report, Catchy, acasa.ro, Bucharest Guide, inoras.ro, Pro Bucuresti, 4arte, Fashion8, Munteanu, Cotofana Urbana, Gokid, Qbebe, SuntParinte.ro, Revista Margot, CSR Media, Stiri.ong, Romania Pozitiva, Recreativo.

Eveniment organizat de Creative Arts si Media Events & Entertainment.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu