characters characters

Targul ONLINE Mami si Bebe va asteapta în permanenta cu Reduceri, Cadouri si Oferte speciale, la un click distanta!

13 aprilie 2021    |   723 vizualizări

Varsta: 18 ani +, 0 - 3 ani.

targul online Mami si bebe
Targul online Mami si Bebe este o platforma ,,deschisa” non-stop, la un click distanta! Este singurul targ dedicat reducerilor, voucherelor si ofertelor speciale pentru gravide, parinti si copii, desfasurat 100% online, tot timpul anului, organizat de AmNascutAcolo.ro - cel mai mare site cu povesti reale despre nastere, scrise de mii de mamici.

Poate fi vizitat rapid si in siguranta, de oriunde, accesand adresa targuri.amnascutacolo.ro

Mamicile si gravidele sunt asteptate sa rasfoiasca Ofertele Expozantilor, concepute special pentru acest eveniment online. Vor gasi vouchere, cupoane, reduceri, pachete speciale si multe gratuitati.

Printre ofertele Targului online Mami si Bebe se numara reduceri la: pachete de nasteri la maternitate privata, jucarii, carti pentru copii, cosmetice certificate organic, produse speciale pentru gravide si proaspete mamici, cum ar fi absorbantul cu sistem de racire, oferte speciale de la bancile pentru recoltarea celulelor stem, accesorii de puericultura, mobilier, haine pentru copii, incaltaminte pentru bebelusi si copii, cursuri educative pentru copii, etc.

targul online Mami si Bebe


logo Am nascut acoloTargul online Mami si Bebe este organizat de AmNascutAcolo.ro, site-ul cu mii de povesti reale despre nastere, scrise chiar de mamici. De peste 10 ani, acesta contribuie la o mai buna informare a gravidelor despre medici , maternitati, servicii medicale si experienta nasterii.

Targul Mami si Bebe aduce zeci de oferte speciale pentru gravide, mamici si copii, intr-un singur loc. Faptul ca totul se desfasoara online, il face foarte accesibil parintilor din intreaga tara. Experienta comerciala pe noua platforma targuri.amnascutacolo.ro este sigura, placuta si prietenoasa pentru orice gravida sau parinte.” spune Roxana Andreea Rusu- Fondator AmNascutAcolo.ro

Targul online Mami si Bebe este sustinut de: Radio Itsy Bitsy, Copilul.ro, LaBucatarie.ro, JurnaluldeAfaceri.ro, Kidsnews.ro, RomaniaFashion, SuntParinte.ro, ClubulBebelusilor.ro,PRWave, Jurmed-JurnaldeSanatate, Revista Margot si ComunicatedePresa.net.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu