characters characters

Spectacole si ateliere pentru copii la Festivalul de Teatru Independent de Orice, UNDERCLOUD

30 iulie 2020    |   619 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 18 ani +.

minicloud 2020
Incepand de anul acesta, UNDERCLOUD - Festival de Teatru Independent de Orice, primul festival de teatru independent din Romania va avea o sectiune speciala, dedicata celor mici : MINICLOUD.

Intre 11 si 15 august, Muzeul Taranului Roman, vor avea loc o serie de ateliere de teatru pentru copii, necesare dezvoltarii nu doar cognitiva, cat si sociala si emotionala a generatiei tinere. Sustinute de actrita Alma Costin. Copii intre 7 si 14 ani se vor simti in largul lor si vor fi stimulati prin joaca, astfel:

  • Marti, 11 august - Atelier role-playing
  • Miercuri, 12 august - Atelier de Dictie
  • Joi, 13 august - Atelier de dezvoltare emotionala
  • Vineri, 14 august - Atelier de coordonare motrica
  • Sambata, 15 august - Atelier de improvizatie

”Modul in care am gandit aceste ateliere de actorie a fost inspirat din metode si sisteme create de K.S. Stanislavski, Lee Strasberg, Stella Adler, Sanford Meisner, Viola Spolin, Ion Cojar, Jean Chateau, Gaspar Gyorgy, Sylvia Rotter, si testate de-a lungul anilor, dar dezvoltate, personalizate de catre mine cu ajutorul profesorilor prin a caror maini am trecut pe tot parcursul studiilor, dar si in afara lor, prin participarea la diverse workshopuri sustinute de profesionisti din domeniu.”, spune actrita Alma Costin, coordonatoarea atelierelor.

Intre 11 si 18 august, de la 11:00 la 12:00, in curtea Muzeului Antipa, actorul Marian Ralea a pregatit special pentru UNDERCLOUD, spectacolele „Cetatea Povestilor” adresate copiilor intre 3 si 14 ani, dar sunt acceptati si bunicii, parintii sau fratii/surorile mai mari. Timp de 7 zile, , actorii impreuna cu spectatorii construiesc o cetate a povestilor. In fiecare zi, o noua poveste da viata cetatii in asa fel incat la final, in cea de a 8-a zi, cetatea va tine un carnaval.

Spectacolele au loc pastrand distantarea sociala intre spectatori si respectand toate masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 (spalatul pe maini inainte de intrarea in spatiul de joc, dezinfectarea cu alcool, purtarea mastii de catre adultii insotitori). Toate aceste reguli vor fi incluse ca parte din spectacol in asa fel incat cei mici sa aiba parte si de un moment educativ ce va fi premiat de catre organizatori la finalul reprezentatiei.

Seara, cele mai indragite spectacole premiate de-a lungul anilor in festival se intorc pe scena UNDERCLOUD. Sectiunea ”BestOf” se joaca la Muzeul Taranului Roman, iar serile in gradina Muzeului Antipa vor fi dedicate performance-urilor lectura.

Detalii si bilete in numar limitat pe undercloud.ro

Toate evenimentele UNDERCLOUD vor avea loc respectand masurile impuse pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Biletele pentru spectacolele UNDERCLOUD se gasesc online, pe Eventbook si mystage.ro.

Spectatorii festivalului UNDERCOUD pot beneficia si anul acesta de traditionala oferta „1+1”. Oricine achizitioneaza bilete cu un card Raiffeisen Bank primeste 1 bilet gratuit la unul cumparat, pentru orice spectacol #UNDERCLOUD13! Aceasta oferta este disponibila la Muzeul Grigore Antipa, Libraria Humanitas Kretzulescu si Libraria Humanitas de la Cismigiu.

Mai multe detalii despre spectacolele #UNDERCLOUD13 si programul festivalului se gasesc pe www.undercloud.ro, pe facebook.com/undercloudfestival si instagram.com/undercloudfestival.

UNDERCLOUD este creat si organizat de Asociatia UNDERCLOUD.

Finantat de Ministerul Culturii.

Sponsori care s-au alaturat #UC13 pana in prezent: Raiffeisen Bank, Staropramen, CBRE, Aqua Carpatica, Samburesti,

Sustinut de: Euromedia, Nespresso, Red Bull, Idea Clean Zone, Kasper.

Parteneri institutionali: Teatrul Metropolis, Teatrul Bulandra, Creart, Teatrelli, PMB.

Gazduit de: Muzeul National al Taranului Roman, Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa”.

Aplaudat de Radio Guerrilla din 2008.

Parteneri media: Zile si Nopti, Ringier, Music Channel, Itsy Bitsy, IQads, Ziarul Metropolis, Liternet, urban.ro, Click ! pentru femei, Eva, Catchy, acasa.ro, suntparinte.ro.

UNDERCLOUD a fost creat in 2008 si este primul festival de teatru independent din Romania. Din 2014 se desfasoara sub egida programului Europe for Festivals. Festivals for Europe, un important certificat international atribuit de Comisia Europeana si Asociatia Festivalurilor din Europa.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu