characters characters

Sfaturi de sarbatori din partea politiei

22 decembrie 2009    |   415 vizualizări
 

Politistii de proximitate din cadrul Sectiei 2 si lucratorii de la Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta au desfasurat ieri o actiune de prevenire in incinta unui centru comercial din Constanta. Politistii le-au spus parintilor sa ii sfatuiasca pe copii care merg cu colindul sa se deplaseze in grup, sa nu intre in scari neiluminate sau in locuintele cetatenilor si sa nu poarte la vedere telefoanele mobile.
 

Ei au recomandat cetatenilor sa nu permita accesul in locuinta persoanelor necunoscute, indiferent de pretextele pe care acestea le invoca si atunci cand pleaca de la domiciliu sa asigure locuinta in mod corespunzator.


In ceea ce priveste prevenirea furturilor din autoturisme, politistii constanteni recomanda membrilor comunitatii sa nu lase in interiorul acestora bunuri de valoare, precum posete, borsete, genti, telefoane mobile si aparatura electronica, deoarece acestea constituie o tentatie pentru infractori. Persoanele care se duc la cumparaturi sunt sfatuite sa nu se afiseze ostentativ cu obiectele de valoare. Constantenilor li se recomanda si atentie si cumpatarea in ceea ce priveste folosirea petardelor si consumul bauturilor alcoolice.

Sursa: w ww.romanialibera.ro

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu