characters characters

Seara de Antreprenoriat Social - ACSIS

08 septembrie 2011    |   739 vizualizări
Seara de Antreprenoriat Social avand ca invitati Asociatia ACSIS

roPot organizeaza luni, 12 septembrie incepand cu ora 18.30 Seara de Antreprenoriat Social, avand ca invitati Asociatia ACSIS.

“Cum poti fi mai implicat ca si parinte in interactiunea cu copilul tau? Cum poti stimula creativitatea si imaginatia copilului tau? Cum poti in acelasi timp sustine mame singure sa isi poata creste independent copii?” Raspunsurile le putem descoperi impreuna in cadrul serii alaturi de ACSIS, unde vom intelege mai multe despre realitatile unei initiative de antreprenoriat social ce implica crearea de jucarii – marionete din materiale textile pentru copii de catre mame singure.

Dincolo de prezentarea Atelierului de Creatie ACSIS, suntem invitati la a ne exersa noi insine creativitatea si capacitatea de inovare, lucrand alaturi de ACSIS pe doua teme:

•    Cum putem diversifica produsele Atelierului? Ce altceva ar mai putea crea mamele cu abilitatile lor de a lucra cu materiale textile?
•    Cum putem in mod creativ creste vanzarile produselor catre familii si copii si cum putem incuraja cresterea calitatii relatiei parinte – copil prim asta?

Despre Atelierul de Creatie ACSIS

Seara de Antreprenoriat Social avand ca invitati Asociatia ACSISAtelierul de Creatie este o intreprindere sociala care vine in intampinarea nevoilor mamelor care isi cresc singure copiii, respectiv oferireaunor conditii de lucru adecvate cu situatia mamelor, formarea responsabilitatii fata de munca, a unor abilitati transferabile in alte domenii de activitate profesionala, cresterea stimei de sine. In cadrul atelierului sunt produse jucarii din material textil (iepurasi, caini, ursi, etc.) ce se adreseaza familiilor cu copii intre 3 si 10 ani din Romania. Ele au o lungime de aproximativ 20 cm, pot fi manuite pe sistemul „teatrului de papusi” si contribuie la cresterea calitatii comunicarii intre parinti si copii, precum si la dezvoltarea imaginatiei copilului, a creativitatii, avand un aport educational.


Evenimentul va avea loc in HUByx, Str. Smardan nr 13, et I (deasupra French Bakery). Costul participarii la acest eveniment este de 40 lei, iar inregistrarea se face pe pagina evenimentului

roPot este comunitatea care promoveaza principiile antreprenoriatul social in Romania, conecteza si educa indivizi si organizatii din diverse sectoare in initiativele lor directionate catre impact social si inovare. Misiunea roPot este de a sustine dezvoltarea durabila a societatii romanesti prin antreprenoriat si inovare sociala.

Pentru informatii suplimentare:
Dani Matei – Online Manager roPot
0728 453 297
dani@ropot.ro

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu