characters characters

S-a lansat noul KRPKR

06 noiembrie 2009    |   926 vizualizări
La un an de la aparitia oficiala, primul portal de concursuri educationale din Romania, www.CarePeCare.ro, defileaza cu un nou design si multe imbunatatiri.

Participarea la cele 3 concursuri educationale active este GRATUITA, copiii avand posibilitatea sa isi foloseasca notiunile teoretice acumulate la scoala pentru a castiga premiile puse in joc.

Printre functionalitatile nou lansate se numara:

Concursurile FULGER
KRPKR va lansa concursuri FULGER de 15 minute la care pot participa toti copiii prezenti in acel moment pe site. Copiii vor primi probleme si exercitii pe care vor trebui sa le rezolve contratimp. Castigatorii vor primi diplome si periodic vor fi premiati cei mai buni "Fulgeristi".

Duel cu calculatorul
In cadrul fiecarui concurs, copilul poate alege sa isi masoare fortele impotriva calculatorului, nivelul de dificultate al testelor si exercitiilor fiind crescator. Copilul nu va pierde puncte daca va pierde duelul, in schimb, daca il va castiga, va primi puncte cu care va putea castiga premii.

Statisticile grafice asupra evolutiei fiecarui participant
Participantii pot analiza progresul lor in cadrul concursurilor, pot vizualiza grafice de evolutie etc.


Cele 3 noi concursuri KRPKR

Concursul "Adunare si scadere. Forme plane" se adreseaza tuturor elevilor din clasele II - VIII si este deschis in perioada 29.10.2009 - 30.11.2009.
Continutul concursului este de nivelul clasei a II-a.

Concursul "Numere naturale si elemente de geometrie" se adreseaza tuturor elevilor din clasele II - VIII si este deschis in perioada 29.10.2009 - 30.11.2009.
Continutul concursului este de nivelul clasei a III-a.

Concursul "Fractii si operatii cu fractii" se adreseaza tuturor elevilor din clasele II - VIII si este deschis in perioada 29.10.2009 - 30.11.2009.
Continutul concursului este de nivelul clasei a IV-a.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu