characters characters

Revolutii in stiinta, la Bucharest Science Festival

21 septembrie 2018    |   691 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Bucharest Science FEstival 2018
Saptamana viitoare incepe a cincea editie a Bucharest Science Festival, organizat de Asociatia Secular-Umanista din Romania (ASUR) si de Planeta Stiintei. Timp cinci zile, expozitii, conferinte si dezbateri, experimente si demonstratii, proiectii de documentare vor deschide participantilor perspective noi asupra Universului si vietii.

”Intr-o perioada cand tot mai multi lideri politici si persoane aflate in functii de decizie dau dovada de mari lacune in educatie, si mai ales in educatia stiintifica, manifestarile care promoveaza stiinta sunt mai necesare decat oricand. Pentru acest an am decis ca tema festivalului sa fie ”Revolutii in stiinta” si speram ca impreuna nu doar sa vorbim despre minunatele realizari ale oamenilor de stiinta din trecut, dar sa si promovam noii cercetatori si munca lor. Speram ca astfel sa dam startul unei noi revolutii in stiinta, care sa fie continuata de tinerii vizitatori ai festivalului. Asadar, va asteptam la Bucharest Science Festival pentru a discuta despre aceste revolutii si pentru a ne gandi, impreuna, la viitor!” a declarat Toma Patrascu, directorul festivalului.

Mentionam cateva evenimente din calendarul Bucharest Science Festival:

O serie de companii de tehnologie, laboratoare de cercetare, etc. si-au deschis portile pentru vizitare (Hubul de Robotica BRD FIRST Tech Challenge ,Valrom Industrie, Romstal, Romaero, Laboratorul de siguranta alimentara, Laboratorul Robotica si Electronica Aplicata etc).

Pentru detalii despre programul complet al festivalului si rezervari va invitam sa vizitati siteul www.BucharestScienceFestival.ro.

Bucharest Science Festival este un eveniment anual, care isi propune sa dezvaluie publicului larg fascinatia pentru cunoasterea stiintifica, aceasta “candela in intuneric” dupa cum o descria Carl Sagan. Editia 2018 a Festivalului va avea loc in perioada 26-30 septembrie, in mai multe locatii din Bucuresti. La majoritatea evenimentelor intrarea este gratuita. 

Bucharest Science Festival este organizat de catre Asociatia Secular-Umanista din Romania (ASUR) si Planeta stiintei cu sprijinul AgroBiotechRom, BRD, Renault, BASF, Clico, Institutul Francez, Institutul Polonez, ESA - European Space Agency, System Plus si Kandia. De asemenea, evenimentul nu ar fi avut amploarea pe care o are fara partenerii: Editura Humanitas, Seneca Anticafe, Institutul Geologic al Romaniei, Muzeul National de Istorie Naturala ”Grigore Antipa”, Educatie Privata, Carturesti, British Council, Romaero, nstitutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara Horia Hulubei, Editura Nemira, Facultatea de Fizica, Eematico, Bricks 4 Kids, Kidibot, ROSA - Romanian Space Agency.

Parteneri comunicare: Rogalski Damaschin si Rock FM.

Parteneri media: Radio Romania Cultural, Suntparinte.ro, LauraFrunza.com, OtiliaMantelers.ro, recreativo.ro, MothersInThecity.ro si TalenteDeNazdravani.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu