characters characters

Regulamentul concursului “Descopera magia animatiei!”

07 octombrie 2022    |   293 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 18 ani +.

regulamentul concursului Descopera magia animatiei
Art. 1. Organizatorul concursului

Organizatoriul concursului Descopera magia animatiei!”este SOFTWIN SRL cu sediul punctului de lucru in Bucuresti, Str Dimitrie Pompeiu, nr. 10 A, Cladirea Conect 1, Etaj 1, Sector 2, cod postal 020337.Concursul se va derula sub prevederile prezentului Regulament Oficial (denumit in cele ce urmeaza „Regulamentul”), care este obligatoriu pentru toti participantii.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Concursului, dar nu inainte de a anunta publicul cu cel putin 24 de ore inaintea intrarii in vigoare a modificarilor respective pe pagina de Facebook SuntParinte: https://www.facebook.com/SuntParinte.ro

Art. 2. Durata si mediul de desfasurare a concursului

Concursul va fi organizat si se va desfasura exclusiv pe pagina de Facebook SuntParinte – https://www.facebook.com/SuntParinte.ro, in perioada 7-10 octombrie 2022 (ora 23:59).

Art. 3. Drept de participare

La Concurs are dreptul sa participe orice persoana fizica a carei vârsta este de 18 ani impliniti la data inceperii concursului (7 octombrie 2022).

Nu sunt eligibili pentru a participa angajatii Organizatorului si rudele de gradul I ale acestora.

Participarea la acest concurs presupune cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

Art. 4. Mecanismul concursului

Pentru a avea acces la concurs un participant trebuie :

• sa indeplineasca conditiile, conform art. 3 al prezentului Regulament

• sa fie fanul paginii Facebook SuntParinte: https://www.facebook.com/SuntParinte.ro

• sa scrie raspunsul la intrebarea „Care este cel mai recent film de animatie pe care l-ai vazut?” intr-un comentariu la postarea de concurs.

Prin „fan” se intelege acea persoana care a dat “LIKE” paginii SuntParinte.

Art. 5. Premiul si acordarea acestuia

In cadrul Concursului se vor acorda 2 premii individuale, constând fiecare intr-o invitatie de 3 persoane la proiectia filmului “Icar” de pe data de 15 Octombrie 2022, ora 12:00, la Cinema Elvira Popescu, Bucuresti, din cadrul Festivalului Animest. Toti cei care indeplinesc conditiile de participare vor intra in extragerea la sorti facuta cu ajutorul platformei random.org.

Concurentii se pot inscrie pâna la ora 23:59, a zilei de 10 octombrie 2022. Câstigatorii vor fi anuntati oficial pe pagina de Facebook SuntParinte pâna pe 11 octombrie, pâna la maxim ora 11:00 (GMT + 2). Acestia vor fi contactati printr-un mesaj privat pe Facebook, in maxim 24 de ore de la desemnarea lor.

Dupa ce primesc mesajul privat pe Facebook, câstigatorii trebuie sa furnizeze pana la data 12 octombrie 2022, ora 23:59 o adresa de email valida care va fi folosita pentru corespondenta legata de premiile câstigate. Invitatiile câstigate vor fi expediate in termen de 2 zile lucratoare, in format electronic, la adresa de email furnizata de fiecare câstigator.

Câstigatorii trebuie sa intruneasca cumulativ conditiile enumerate la Art.4.

Fiecare participant are dreptul la o singura inscriere in concurs, pe baza ID-ului unic de Facebook.

Valoarea totala a premiilor acordate in cadrul Concursului este de 120 RON (TVA inclus). Câstigatorii premiilor oferite in cadrul acestui Concurs nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani sau schimbarea acestora cu alte premii si nici sa solicite schimbarea conditiilor Concursului. Premiul este netransmisibil si nu poate face obiectul comercializarii sub nicio forma.

Art. 6. Litigii

In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si participantii la Concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate vor inainta litigiul spre solutionare instantelor judecatoresti române competente.

Art. 7. Regulamentul concursului

Regulamentul concursului este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, pe pagina suntparinte.ro, aici.

Prin inscrierea la acest concurs participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

Participantii nu se pot inregistra cu email-uri multiple si/sau identitati multiple si de asemenea participantii nu pot folosi niciun mecanism automat sau artificiu de inscriere pentru a obtine mai multe inregistrari. Orice participant care incearca sa participe cu email-uri multiple si / sau identitati multiple sau foloseste orice instrument sau artificiu pentru a obtine mai mult de o inregistrare va fi descalificat.

Art. 8. Responsabilitate

Organizatorul campaniei nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanelor fizice câstigatoare si a reprezentantilor lor legali.

Organizatorul nu este responsabil pentru neacordarea premiilor in urmatoarele situatii:

  • Trimiterea comentariului (raspunsul la intrebare) la postarea de concurs de pe „peretele” (wall-ul) paginii Facebook SuntParinte.ro(https://www.facebook.com/SuntParinte.ro) in afara perioadei de desfasurare a concursului (7-10 octombrie 2022, ora 23:59).
  • Imposibilitatea validarii unui câstigator, de genul imposibilitatii de a-l notifica in scris din cauza schimbarii adresei de e-mail a participantului sau neprimirea / necitirea corespondentei de catre acesta etc.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a sterge comentariile injurioase sau alt gen de texte care promoveaza violenta, discriminari, limbaj neadecvat sau apartenente politice etc.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea in concurs a utilizatorilor ce nu respecta cerintele concursului.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina de pe pagina interventiile si utilizatorii care genereaza conversatii neconforme referitoare la concurs, ignorând prevederile prezentului regulament sau având in mod repetat solicitari in afara prevederilor prezentului Regulament.

Art. 9. POLITICA DE PROTECTIE A DATELOR

SOFTWIN implementeaza un sistem de prelucrare a datelor dumneavoastra personale in conformitate cu principiile stabilite in legislatia privind protectia datelor aplicabila in România, inclusiv in persepctiva si in conditiile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46 / CE („GDPR”).

Politica de confidentialitate a datelor are in vedere:

  • scopurile pentru care colectam si utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal;
  • temeiurile de prelucrare pentru astfel de scopuri;
  • categoriile de date cu caracter personal pe care le colectam;
  • durata prelucrarii acestor date;
  • drepturile dumneavoastra in calitate de persoane vizate si modul in care puteti exercita aceste drepturi;
  • tertii carora le putem dezvalui datele personale

9.1 Scopuri, temeiuri pentru prelucrare si categorii de date personale

1.In contextul interactiunii dumneavoastra cu noi, dumneavoastra, ca persoana fizica, va putem supune activitatilor de prelucrare a datelor pe care le efectuam. Prin urmare, utilizam datele dumneavoastra personale ca participant la acest concurs. pentru activitati cum ar fi:

– procesarea inscrierilor in concurs;

– solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumneavoastra.

2.Utilizam datele de contact pentru a comunica cu dumneavoastra in legatura cu inscrierea dvs. in concurs, solicitarile dumneavoastra si cu orice alte aspecte relevante legate de activitatile mentionate mai sus.

3.Categoriile de date personale ce pot fi colectate sunt: adresa de email.

9.2 Furnizarea datelor personale

Atunci când datele sunt solicitate direct de la dumneavoastra, SOFTWIN va va solicita sa furnizati toate categoriile de date cu caracter personal pe care le consideram adecvate in scopurile mentionate mai sus, deoarece altfel nu vom putea sa ne desfasuram activitatea (inclusiv, printre altele, sa va furnizam serviciile noastre sau produsele noastre).

Daca furnizati SOFTWIN datele personale ale altor persoane fizice, va rugam sa le comunicati acestora, inainte de a ne transmite datele cu caracter personal altor persoane, modul in care noi intentionam sa procesam datele cu caracter personal.

9.3 Divulgarea datelor cu caracter personal

Desi, de regula, nu vom divulga datele dumneavoastra cu caracter personal unor terte parti, putem:

  • sa va dezvaluim datele de contact afiliatilor, furnizorilor sau distribuitorilor nostri;
  • daca este in interesul dumneavoastra si/sau daca este necesar, vom divulga datele personale relevante instantelor judecatoresti si comisiilor de arbitraj sau autoritatilor relevante.

9.4 Durata procesarii

Intentionam sa pastram datele dumneavoastra cu caracter personal atât timp cat dureaza relatiile noastre contractuale, cât si ulterior, in conformitate cu politicile noastre interne si obligatiile legale care ne revin, si le vom sterge cel mai târziu dupa scurgerea perioadei legale de prescriptie in materia obligatiilor comerciale. In cazul in care datele nu sunt colectate in contextul unui contract, aceste date vor fi pastrate atât timp cât este necesar pentru atingerea scopului colectarii datelor preconizate, dar nu mai mult de 3 ani de la data la care acestea nu mai sunt utilizate pentru scopul in care au fost colectate.

9.5 Drepturile dumneavoastra

In calitate de persoane vizate, GDPR va ofera o serie de drepturi, inclusiv:

  • dreptul de acces – permitându-va sa obtineti confirmarea ca datele dumneavoastra personale sunt procesate de noi si detaliile relevante ale acestor activitati de prelucrare;
  • dreptul la rectificare – permitându-va sa rectificati datele dumneavoastra personale daca acestea sunt incorecte;
  • dreptul la stergerea datelor – permitându-va sa obtineti stergerea datelor dumneavoastra personale in anumite cazuri (de exemplu, in cazul in care datele nu mai sunt necesare in legatura cu scopurile pentru care au fost colectate);
  • dreptul la restrictionarea prelucrarii – permitându-va sa obtineti restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra personale in anumite cazuri (de exemplu, atunci când contestati exactitatea datelor dumneavoastra personale, pentru o perioada care ne permite sa verificam o astfel de exactitate);
  • dreptul la opozitie – permitându-va sa va opuneti prelucrarii in continuare a datelor dumneavoastra personale in conditiile si limitele stabilite de lege;
  • dreptul la portabilitatea datelor – permitându-va sa primiti datele personale referitoare la dumneavoastra pe care ni le-ati furnizat, intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si care poate fi citit de masina sau sa transmiteti aceste date altui controlor de date.

Totodata, aveti posibilitatea de a va adresati Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu sediul in Bucuresti.

Suntem bucurosi sa va asiguram exercitarea acestor drepturi.

Puteti sa va exercitati drepturile mentionate anterior si sa aflati mai multe despre aceste drepturi, depunând la noi, in calitate noastra de operator de date, o solicitare scrisa la Bd. Dimitrie Pompeiu, nr. 10 A, Cladirea Conect 1, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti sau prin e-mail la privacy@INTUITEXT.ro.

Ne angajam sa tratam intotdeauna cererile dumneavoastra cu cea mai mare atentie si sa va raspundem intrebarilor pe care le puteti avea in cel mai scurt timp posibil.

Art.10. Alte reglementari

In caz de tentative sau frauda a sistemului, abuz sau orice acte de natura a afecta imaginea organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei aparute.

Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea concursului in conditiile normale conform celor prezentate, insa nu isi asuma raspunderea pentru eventualele nemultumiri, contestatii ale participantiilor, care nu vizeaza incalcari ale cadrului legislativ in vigoare.

SOFTWIN SRL

Mariuca TALPES

Administrator

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu