characters characters

Profesoara care preda copiilor despre evenimentele istorice din locurile in care acestea s-au intamplat

16 septembrie 2020    |   691 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

profesoara de istorie lectii online
Invatarea online a dat profesorilor din intreaga lume ocazia de a aborda cat mai creativ materia predata si metodele de predare. Un exemplu in acest sens este Cathy Cluck, profesoara de istorie din Texas care strabate Statele Unite pentru a preda online lectiile chiar din locurile cu semnificatie istorica pentru acestea. Initiativa ii apartine in totalitate, iar costurile calatoriei nu sunt acoperite de scoala.

„Nu as fi putut sa fac asa ceva intr-un an scolar obisnuit. Incercam sa vad cum pot sa fac anul acesta scolar interesant si distractiv pentru copii. Adica, nu stiu cum sa predau online. Nu am fost pregatita sa fiu profesor online. Asa ca m-am gandit, daca as preda istoria chiar din locurile in care s-a intamplat? Poate asa copiii ar fi macar curiosi sa se logheze si sa afle unde se afla profesoara lor in fiecare zi.”, declara Cathy Cluck pentru Yahoo Life.

Aceasta declara ca a tinut lectiile din masina, din parcari si din locuri unde au avut loc batalii istorice. Calatoria sa este, desigur, limitata de regulile de distantare si protectie, dar este in continuare o aventura interesanta pentru copii, aventura care poate fi urmarita si pe canalul sau de Youtube.

Sursa: Yahoo.com


*Sursa foto: Freepik.com

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu