characters characters

Premii mari pentru cei mai buni oameni din Educatie

29 octombrie 2009    |   531 vizualizări
 

Cei mai buni oameni din Educatie vor fi premiati astazi, de la ora 19.00, la Palatul Parlamentului, in cadrul Galei Premiilor in Educatie, organizata de Fundatia „Dinu Patriciu”.
Pentru cele noua sectiuni ale competitiei au fost alesi 103 finalisti dintre cele 623 de inscrieri.

La categoria „Profesorul preuniversitar al anului”, concurenta este stransa intre cei 20 de dascali finalisti, care provin din scoli generale si din colegii centenare.

Pentru premiile de la sectiunea „Elevului anului” au fost alesi 20 de finalisti.

La categoria „Scoala Anului” concureaza 10 institutii din invatamantul preuniversitar, de la grupuri scolare pana la colegii nationale. Zece profesori universitari „se bat” pentru unul dintre premiiile destinate lor.

La categoria „Studentul anului” vor concura 10 studenti, care au avut rezultate scolare foarte bune si activitati extracuriculare.

La categoria „Facultatea anului” au fost nominalizate trei finaliste: Facultatea de Matematica si Informatica de la Universitatea „Ovidius” din Constanta, Facultatea de Filosofie de la Universitatea din Bucuresti si Facultatea de Istorie si Stiinte Politice de la Universitatea din Constanta.

Pentru premiile de la categoaria „Cercetatorul anului” concureaza 10 cercetatori, care au participat la proiecte internationale si care au avut rezultate notabile in munca lor.

Ultima categorie din concurs, cea destinata organizatiilor neguvernamentale, are 20 de nominalizari.

Valoarea premiilor care vor fi acordate in cadrul competitiei va fi de 200.000 de euro.

Sursa: www.adevarul.ro

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu