characters characters

Premiera: "Cenusareasa". O noua viziune.

06 mai 2019    |   484 vizualizări
Pe 10 mai 2019, ora 19:00, la Teatrul Tandarica are loc premiera spectacolului ”Cenusareasa” in regia lui Felix Alexa.

Dupa succesul spectacolului ”Scufita rosie”, regizorul Felix Alexa, revine la Tandarica cu o noua viziune a indragitei povesti ”Cenusareasa”.


Teatrul Tandarica prezinta un spectacol de exceptie intr-un stil vizual care atrage publicul de toate varstele, cu papusi de mari dimensiuni si elemente contemporane gandite de scenografii Marian Sandu si Oriana Pelladi.


Spectacolul lui Felix Alexa reuseste sa surprinda lumea de azi cu dorintele, interesele si preocuparile ei printr-un scenariu plin de haz, presarat cu numeroase momente muzicale. Povestea ”Cenusaresei” ne conduce spre o morala care intareste puterea faptelor bune si reuseste sa cucereasca publicul de toate varstele.


Despre modul in care si-a gandit spectacolul, regizorul marturisește: ”Cenusareasa este un spectacol modern, al acestei noi generatii care acceseaza de foarte mici internetul, pentru orice informatie. O generatie surprinzatoare, chiar si pentru parinti. In acelasi timp insa, mi-am dorit o reintoarcere la emotii si senzatii adevarate, profunde, la comunicare sufleteasca, lucruri de care tehnologia moderna ne indeparteaza din ce in ce mai mult. Cenusareasa mea vorbeste despre iubire, ca sentiment esential ce da sens vietii. Iubirea, care poate fi perceputa de copii sau adulti ca o stare binefacatoare ce apare uneori din senin si schimba destine. Am reinterpretat celebrul basm gandindu-ma la sensibilitatea si lumea inconjuratoare a copiilor de azi, la inteligenta lor, uneori surprinzator de matura. O ”Cenusareasa” a timpurilor noastre, agitate si imprevizibile, in care singura alternativa ramane evadarea din realitate in iluzii si povesti teatrale.”

 

        

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu