characters characters

Parada spectacolelor la Opera Comica pentru Copii

27 martie 2020    |   478 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani.

opera comica a copiilor program online luna aprilie 2020
Primaria Capitalei, prin Opera Comica pentru Copii (OCC) anunta programul ONLINE al spectacolelor pana la finalul lunii aprilie. În fiecare sambata si duminica de la ora 17:00, se va difuza cate o productie din repertoriu. Spectacolele vor putea fi vizionate in regim LIVE pe Facebook-ul Operei Comice pentru Copii, la ora anuntata sau oricand si de oriunde pe aplicatie: https://app.operacomica.ro/.

Citeste si:

Spectacole de teatru online pentru copii si parinti

Spectacole de opera si concerte de muzica clasica online


De asemenea, pe langa programul variat de spectacole, echipa OCC a pregatit o serie de emisiuni educative si distractive pentru copiii mari si mici. Micul Gradinar OCC, Povesti cu Felicia, Ne jucam la OCC, Zambete la OCC, În spatele Cortinei, Fabule cu Nino si Filme de Zece sunt emisiunile deja disponibile pe Aplicatia Opera Copiilor. În curand, vor fi lansate si alte emisiuni pentru intreaga familie! Pentru doar 1 leu / zi, adica un abonament lunar de doar 30 de lei fiecare familie are acces nelimitat la biblioteca noastra de spectacole si programe. Astfel, spectatorii din tara si din strainatate se vor putea bucura de evenimentele de la OCC, ca si cum ar fi alaturi de noi. Mai mult, am adoptat si ,,gift subscribe”, un fel de ,,bilet in asteptare” pentru aplicatie, astfel incat, daca doriti sa oferiti unor oameni care nu-si pot permite sa vizioneze spectacolele, sa o puteti face usor.

”Pe aceasta aplicatie puteti vedea capodopere de opera, de balet, de opereta, de musical si de teatru muzical, concerte si multe, multe emisiuni educative. Oricand si de oriunde. Cam ca la Netflix sau la HBO, sa spunem asa. Doar ca vorbim despre productii originale romanesti, gandite de realizatori romani, pentru romani si exclusiv in limba romana. Dragi romani, fie ca sunteti acasa in Romania sau prin alte parti ale lumii, vrem sa va fim alaturi! Vrem sa fim ÎMPREUNĂ pentru ca doar asa putem rezista la toate incercarile momentului!” a declarat soprana Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii.

Pana la finalul lunii aprilie, Opera Comica pentru Copii va avea un adevarat tur de forta printre cele mai de succes productii ale ultimilor ani. Va prezenta operele Flautul Fermecat si Cantata Cafelei, opereta Hapciu in Re Major, spectacolele de balet Alba ca Zapada, Mirandolina si Don Quijote, spectacolele de musical Micuta Dorothy si Gulliver, teatru muzical Harap Alb, iar in prima zi de Paste, Opera Comica pentru Copii va oferi indragitul spectacol Erus si Valea Generozitatii.

Programul spectacolelor:

  • 28 Martie 2020 - opera Flautul Fermecat, in regia maestrului Cristian Mihailescu
  • 29 Martie 2020 - baletul Mirandolina, in regia coregrafului Mihai Babuska
  • 04 Aprilie 2020 - musicalul Micuta Dorothy, in regia Antoanetei Cojocaru
  • 05 Aprilie 2020 - opera Cantata Cafelei, in regia Irinei Furdui
  • 11 Aprilie 2020 - opereta Hapciu in Re Major, in regia maestrului Cristian Mihailescu
  • 12 Aprilie 2020 - teatru - muzical Harap Alb, in regia Gabrielei Dumitru
  • 18 Aprilie 2020 - baletul Alba ca Zapada, in regia si coregrafia Corinei Dumitrescu
  • 19 Aprilie 2020 - musicalul Erus si Valea Generozitatii, in regia Anei Craciun Lambru
  • 25 Aprilie 2020 - baletul Don Quijote, in regia si coregrafia lui Catalin Caracas
  • 26 Aprilie 2020 - musicalul Gulliver, in regia Antoanetei Cojocaru

Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata in subordinea Primariei Capitalei si a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, condusa din anul 2014 de catre soprana Felicia Filip. Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii incearca sa-i apropie pe cei mici de arta si cultura, atat prin spectacole de calitate - opera, balet, musical, concerte - lectie, opereta, teatru muzical, cat si prin diverse proiecte conexe inovatoare precum festivaluri de vara si de iarna, ,,Atelierele Micul Artist”, ,,Magazinul OCC”, ,,În Spatele Cortinei”, ,,Escape Room”, ,,Games Room”, ,,Petrecere de ziua de nastere”, ,,Aventura parc”, ,,Abonamente”, ,,Voluntariat” etc.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu