characters characters

Oradea: Cursuri gratuite de inițiere in inot pentru copiii de clasa a doua, la Bazinul acoperit "Crisul"

18 februarie 2010    |   761 vizualizări
 

Municipalitatea oradeana finanteaza cursuri de initiere in inot pentru copiii de clasa a doua. Astazi a avut loc primul curs la Bazinul Acoperit „Crisul".


Acest program initiat de municipalitate a debutat in luna septembrie a anului trecut, orele de inot desfasurandu-se in cadrul programului de scoala. Transportul de la scoala la Bazinul Acoperit „Crisul" se face cu microbuzul, iar elevii sunt supravegheati de invatatorii lor. Municipalitatea subventioneaza 50 % din costul cursului.

 

Pana in prezent, patru sute de copii de clasa a doua de la diferite scoli au desfasurat cursul de initiere, fiecare curs avand 12 sedinte. „Este un proiect bun care va putea crea o baza de selectie pentru sectiile de polo ale CSM", a precizat primarul Ilie Bolojan.


„Speram ca in perioada de primavara - vara bazinul sa fie folosit la capacitate maxima, avand in vedere faptul ca, dupa cursul de initiere, multi parinti au fost interesati sa-si inscrie copiii la inot. Saptamana trecuta CSM a legitimat primii 8 copii la sectia de inot", a spus Florin Birta, directorul Clubului Sportiv Municipal Oradea.

 

Sursa: www.adevarul.ro

 

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu