characters characters

OPEN DAY @ Liceul International IOANID

Petrece-ti timpul altfel... intr-o scoala

21 iunie 2022    |   430 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Open Day la Liceul Ioanid
Echipa Liceului International IOANID organizeaza un eveniment de tip Open Day, dedicat elevilor claselor VIII – XII, cu ocazia inaugurarii unui nou sediu a liceului pe Calea Victoriei, nr. 109.


Participarea este gratuita si evenimentul va avea loc pe 30 iunie, de la ora 14.00. Programul este unul relaxant, cu activitati inedite, bazate pe tehnologie, sustinute de specialisti in domeniu. Proiecte in Canva, instalatii de fizica experimentala, compozitii & experiente muzicale la Theremin (un instrument muzical aparte, pe care nu trebuie sa-l atingi atunci cand vrei sa canti la el.), cuvinte incrucisate, expozitie de pictura sau vizite in transeele primului razboi mondial prin intermediul ochelarilor de realitate virtuala, toate acestea fac parte din programul evenimentului.

Participarea se face pe baza de inscriere, prin completarea formularului: https://www.ioanid.com/ziua-portilor-deschise/

Un nou sediu = un hub de invatare


La treisprezece ani de la deschiderea portilor primului sediu IOANID si la numai patru ani de la inaugurarea ultimei cladiri a grupului de institutii, echipa este pregatita sa paseasca in lumea viitorului, prin crearea nu doar a unei institutii de invatamant, ci a unui hub de invatare.


O abordare educationala noua, cu o noua misiune, pentru a raspunde nevoilor actuale ale liceenilor si pentru a-i aduce mai aproape de scoala si profesiile viitorului. Din toamna, noul sediul al liceului se va situa pe Calea Victoriei, nr.109, intr-o cladire care imbina atat eleganta arhitecturala, cat si dinamismul si vitalitatea zonei efervescente. Cele cinci etaje ale campusului central vor fi organizate sub forma unor laboratoare si ateliere de lucru, in care elevii din clasele IX-XII din sistem romanesc (clase de filologie si stiinte ale naturii), dar si din sistem international Cambridge sa participe la experiente practice de invatare. Se va sparge bariera traditionalului prin preluarea de catre profesori si elevi, pe rand, a rolului de mentor si indrumator. Obiectivele vizeaza atat excelarea academica, lucru demonstrat de rezultatele obtinute de Liceul International IOANID, prin plasarea repetata in top scoli din Bucuresti, dar si dezvoltarea personala a membrilor comunitatii. Astfel, fiecare licean va deveni mai increzator in sine, va fi responsabil, ascultat, dinamic si isi va dezvolta abilitati precum managementul problemelor sau a situatiilor de criza, creativitatea, pregatindu-se sa devina cetateni universabil intr-o lume in continua schimbare.


Echipa IOANID ofera tuturor celor interesati de inscrierea intr-un astfel de sistem posibilitatea de a participa la „Ziua Portilor Deschise” pentru a lua contact cu stilul de abordare educativ, pentru a afla mai multe detalii despre sistemul privat de invatamant si pentru a petrece timpul altfel... intr-o scoala.


Mai multe detalii despre oferta educationala pentru clasele IX-XII se regasesc aici.


IOANID – Gradinita, Scoala & Liceu reprezinta un grup de institutii de invatamant acreditate si autorizate atat in sistem romanesc, dar si de sistemul international Cambridge. Cele patru sedii se regasesc in zona Piata Romana, in cladiri monument istoric, dotate conform celor mai noi standarde educationale. Rezultatele obtinute de elevii IOANID au amplasat scoala pe locul I in topul scolilor din Bucuresti.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu