characters characters

Rezultatele elevilor romani la Olimpiada de Informatica a Europei Centrale 2019

01 august 2019    |   1133 vizualizări

Varsta: 15 - 18 ani.

Olimpiada de Informatica a Europei Centrale 2019
Lotul național de informatica a obtinut trei medalii (o medalie de aur şi doua medalii de argint) la a XXVI-a editie a Olimpiadei de Informatica a Europei Centrale (CEOI), desfaşurata in perioada 23 - 29 iulie, la Bratislava (Slovacia).

Medalia de aur a fost cucerita de Theodor Pierre Moroianu (clasa a XII-a/Liceul Internațional de Informatica din Bucuresti). Laura Ioana Georgescu (clasa a XII-a/Liceul International de Informatica din Bucureşti) si Bogdan Sitaru (clasa a XII-a/Colegiul National „Dinicu Golescu" din Câmpulung Muscel, jud. Arges) si-au trecut in palmares medalile de argint.

Din echipa României, coordonata de prof. Adrian Panaete (Colegiul Național „A. T. Laurian" din Botosani) si Radu Alexandru Muntean (student, Deputy leader), a facut parte si Alexandru Petrescu, elev in clasa a XII-a la Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu” din Bucuresti. Ministrul Educației Naționale, Ecaterina Andronescu, a intâmpinat si felicitat delegația țarii noastre pe Aeroportul Internațional „Henri Coanda”.

La concursul din acest an au participat 55 de concurenți din 14 tari.

Prima editie a Olimpiadei de Informatica a Europei Centrale s-a desfasurat in Romania, in 1994, la Cluj-Napoca, la initiativa tarii noastre.

Sursa text si foto: Edu.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu