characters characters

O eleva din Romania a castigat primul loc in cadrul concursului de design Saptamana de Constientizare a Creierului

10 decembrie 2019    |   785 vizualizări

Varsta: 15 - 18 ani.

Brain Awareness Week concurs de designSaptamana de Constientizare a Creierului este un eveniment international organizat in fiecare an in luna martie, cu scopul de a promova si a sprijini neurostiintele in intreaga lume. Profesorii si scolile participante la aceasta campanie organizeaza activitati pe care le fac cunoscute pe internet, pe site-ul Brain Awareness Week.

Concursul de design din cadrul acestei campanii si-a anuntat castigatorii, iar primul loc este ocupat de eleva Roberta Giuglea, de 15 ani, din Braila. Roberta este eleva Liceului de Arte Hariclea Darclee” si s-a inscris in concurs datorita profesorului ei, Cristian Gurzu, participant activ la campania de Constientizare a Creierului. Roberta declara ca este fascinata de „felul in care creierul poate sa ne faca organismul sa actioneze irational cand suntem deprimati si cum, atunci cand visam, creierul poate sa creeze din nimic intregi universuri noi.

Pe locul 2 s-a clasat Sung Won Hur, student post doctoral in cadrul Universitatii din California, iar pe locul 3 s-a clasat Emmanuel Ghandilyan, din Armenia, student in anul 6 la Facultatea de Medicina din Erevan.

*Sursa info si foto: BrainAwareness.org

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu