characters characters

Neamt: Afla ce fac tinerii pietreni in Saptamana educatiei globale

17 noiembrie 2009    |   613 vizualizări
 

Elevii din tot judetul au pregatit o serie de activitati care se vor desfasura pe parcursul intregii saptamani

Partenerul de incredere al unitatilor scolare din Piatra Neamt, Biblioteca Judeteana G. T. Kirileanu, marcheaza in aceasta saptamana programul desfasurat la nivel national, Saptamana Educatiei Globale. Lantul manifestarilor dedicate a demarat luni, 16 noiembrie, cand Centrul de Informare Comunitara a organizat, un colocviu prin care s-a urmarit constientizarea rolului pe care cunoasterea, alaturi de educatie, il detine in viata fiecarui individ. Elevii participanti au fost cei de la Grupului Scolar Economic - Administrativ.

In aceeasi zi s-a desfasurat si dezbaterea tematica "Hrana pentru toti", privind cunostintele elevilor referitor la o alimentatie sanatoasa.
Astazi, sub acelasi generic, elevii Colegiului National „Calistrat Hogas” au participat la o dezbatere pe tema relatiei atat de sensibile dintre demografie si foamete.

Maine, tot la Biblioteca Judeteana, sunt asteptati incepand cu ora 12.00, tinerii din cadrul Liceului de Arta „Victor Brauner”. Liceenii vor asista la o prezentare a evolutiei alimentatiei catre arta gastronomica.   

In incheierea programului destinat „Saptamanii educatiei globale”, copiii scolii Girov si cei ai scolii nr. 10 din Piatra Neamt vor prezenta un montaj literar artistic pe care il vor prezenta pe scena Salii „Amfiteatru”, incepand cu ora 13.30.

Sursa: www.adevarul.ro

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu