characters characters

Muzeul Municipiului Bucuresti a lansat Cinema Museion

02 aprilie 2020    |   508 vizualizări

Varsta: 15 - 18 ani, 18 ani +.

Cinema MuseionMuzeul Municipiului Bucuresti a ramas dedicat, pe fondul pandemiei, activitatilor pentru public, care au fost mutate din planul realitatii fizice, in planul realitatii virtuale. Între timp, toate cele 15 pagini de facebook ale MMB s-au transformat in reale reviste culturale destinate publicului larg, dar pe profilul unitatii muzeale la care se refera: arheologie, antropologie, istorie urbana, istoria artei. Echipa muzeului s-a mobilizat si a mai fost gasita o idee pentru impartasirea unor informatii utile tuturor.

De astazi incepand, Muzeul Municipiului Bucuresti ofera acces gratuit in cadrul unei noi sectiuni - creata special pe site-ul muzeulbucurestiului.ro - care se numeste „CINEMA MUSEION” la filme documentare cu imagini vechi, din arhiva institutiei, care aduc un plus excelent de informatii fata de cele oferite prin expozitiile permanente si tematice, temporar inchise pana la ridicarea starii de urgenta.

Filmele documentare din arhiva MMB pot fi vizualizate accesand acest link.


In acest moment sunt opt astfel de filme de arhiva in noua sectiune, vor mai urma si altele.


Publicul este invitat sa le vizioneze in tihna propriei locuinte, urmand ca apoi, dupa redeschiderea muzeelor, sa vada cu alti ochi si sa inteleaga in profunzime si detaliu tot ceea ce se va revela spre cunoastere.

Click aici: http://muzeulbucurestiului.ro/cinema-museion.html ... si vizionare placuta!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu