characters characters

Mos Craciun conduce tramvaiul la Arad

14 decembrie 2009    |   608 vizualizări
 

Copiii din Arad au ocazia in aceasta luna sa se plimbe gratuit cu un tramvai special amenajat de sarbatori, condus de insusi Mos Craciun.

Tramvaiul lui Mos Craciun poate fi rezervat de diferitele scoli si gradinite din oras.

Compania de transport Public Arad s-a gandit la cei mici, care il asteapta cu nerabdare pe Mos Craciun. Un tramvai a fost special amenajat si decorat pentru Craciun si a plecat in prima cursa in ajun de Mos Nicolae, ca un cadou pentru toti copiii cuminti ai Aradului. Mos Craciun-vatmanul a avut ajutoare, cativa "Mosi" care au organizat mini-spectacole in tramvai, sustinute de catre micii artisti in devenire, care au cantat si recitat pentru a fi rasplatiti. Parintii unor copii l-au rugat pe Mos sa inmaneze odraslelor lor pachetele cu cadouri. "Mie mi-a adus Mos Nicolae o masina telecomandata", a spus Flavius, un copil care strangea fericit la piept cadoul primit. O fetita plangea si il certa pe Mos ca nu i-a adus chiar papusa pe care si-o dorea ea. Fetita i-a explicat printre lacrimi ca a gresit cadoul.


Tramvaiul condus de Mos

 
Craciun circula pe toate traseele din Arad. El poate ajunge si in satele Podgoriei Aradului, unite prin linie de tramvai de oras. Copiii, principalii beneficiari ai frumosului tramvai, sunt fericiti ca au posibilitatea sa se plimbe, condusi chiar de Mos Craciun si ajutoarele sale. Gradinitele si scolile din oras si-au rezervat deja calatorii cu tramvaiul, in care copiii vor sustine mici serbari si isi vor primi cadourile. Mos Craciun-vatmanul este bucuros ca le poate face o bucurie micilor aradeni. El ii indeamna pe toti copiii sa fie cuminti si ascultatori si le promite ca la anul, daca trece criza, cadourile vor fi mai consistente.


Sursa: www.romanialibera.ro

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu