characters characters

Mirunette Education si Earlscliffe College ofera burse in strainatate pentru elevii romani!

26 martie 2022    |   634 vizualizări

Varsta: 15 - 18 ani.

Earlscliffe Scholarship Competition
Earlscliffe Scholarship Competition
este un concurs de burse in strainatate organizat de Mirunette Education in parteneriat cu Earlscliffe College, un colegiu de top din Marea Britanie, pentru elevii de clasa a 9-a si a 10-a. Participantii au sansa sa castige burse de 50% din taxa de boarding (scolarizare, cazare si masa) la unul din cele mai ravnite colegii private din Marea Britanie. In fiecare an, Earlscliffe College ofera cel puțin trei burse de studiu pentru cei mai bine pregatiți candidați romani.

Elevii care isi doresc fie sa studieze in strainatate, fie sa treaca prin experiența admiterii la un liceu de top din strainatate se pot inscrie pe site-ul Mirunette Education pana la data limita de 31 martie 2022. Prima etapa va consta intr-un examen scris la limba engleza si matematica ce se va desfasura la sediul Mirunette din Bucuresti. Elevii care trec de proba scrisa vor fi invitați sa susțina un interviu cu reprezentanții colegiului Earlscliffe. Castigatorii burselor vor fi automat acceptați in cadrul colegiului incepand cu luna Septembrie 2022. In urma edițiilor precedente ale concursului au plecat peste 30 de elevi romani la Earlscliffe College.

“Țin mult la organizarea acestui concurs anual deoarece le ofera oportunitatea elevilor romani sa treaca printr-un proces selectiv de admitere la unul dintre cele mai bine clasate colegii din Marea Britanie. Cei care reusesc sa ajunga la interviu vor primi sansa sa isi schimbe parcursul academic si viața in mai bine. Anual, absolvenții Earlscliffe College ajung sa studieze la cele mai bine clasate universitați din lume, cum ar fi: Oxford, Cambridge, Harvard sau Yale. Asadar, aceasta competiție le va deschide orizontul elevilor castigatori, si le va oferi nenumarate oportunitați in viitor”, spune Daniela Pavoni, CEO Mirunette Education.

Colegiul Earlscliffe se situeaza pe locul 38 din peste 4.300 scoli de stat si private din Anglia care predau programa A-levels, potrivit unui clasament realizat de publicația The Telegraph. Taxa de studiu la Earlscliffe Colege este in valoare de 40.950 lire sterline/an (valabil pentru anul scolar 2022-2023). Taxa include scolarizarea, cazarea in campusul colegiului si mesele zilnice. Elevii vor obține la finalul anilor de studiu certificarea internaționala A-Levels (echivalentul britanic al Diplomei de Bacalaureat) ce le va permite sa acceseze programe de top in cadrul celor mai prestigioase universitați din intreaga lume.

Din 2004 Mirunette Education ofera programe si tabere internaționale in Europa si SUA ce au ca scop promovarea gandirii creative, depasirea barierelor de exprimare intr-o limba straina si oferirea unui cadru prielnic pentru dezvoltarea personala a tuturor participanților. Compania reprezinta cu succes in Romania instituții prestigioase de invațamant din intreaga lume ce ofera garanția calitații dar si relaxarea parinților care aleg sa isi trimita copiii in astfel de programe internaționale. In paralel, Mirunette Education ofera servicii de consiliere educaționala pentru admiterea la scoli, licee si universitați de top din strainatate, ajutand pana acum peste 200 de elevi sa acceseze programe de top, atat la nivel liceal, cat si la nivel universitar.

Mai multe informații despre Mirunette Education si serviciile oferite gasiți la www.mirunette.ro sau pe pagina de Facebook.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu