characters characters

Ministrul desemnat la Educatie, Daniel Funeriu: Obiectivul meu este aplicarea legii educatiei

29 octombrie 2009    |   477 vizualizări
 

Daniel Funeriu a declarat joi, in cadrul audierilor la comisiile de specialitate, ca are ca obiectiv aplicarea legii educatiei asumata atat de PSD cat si de PD-L, in perioada Guvernului Boc I.


Funeriu a fost desemnat de Lucian Croitoru pentru functia de ministru al Educatiei si la aceasta ora este audiat de comisiile de invatatamant ale Parlamentului.
Alti 7 ministri propusi de Lucian Croitoru mai sunt audiati joi de comisiile de specialitate: Radu Berceanu (Transporturi) si Sulfina Barbu (Mediu) - ora 10:00, Mihai Stanisoara (Aparare) - ora 12:30, Adriean Videanu (Economie) - ora 13:00, Theodor Paleologu (Cultura) - ora 14:00, Emeric Florin Saghi (Interne) - ora 15:30 si Cristian Vladescu (Sanatate) - ora 17:30.


Sase din ministrii cabinetului Croitoru au fost audiati, miercuri, la Comisiile de specialitate ale Parlamentului. Dintre acesti Vasile Blaga (Ministerul Dezvoltarii Regionale) si Bogdan Aurescu (Ministerul de Externe) au primit aviz pozitiv in timp ce  Gheorghe Pogea (Finante), Catalin Predoiu (Justitie), Adrian Radulescu (Agricultura) si Mihai Seitan (Muncii) au primit aviz negativ.


Avizul comisiilor de specialitate este unul consultativ urmand ca intregul Cabinet Croitoru sa fie validat de catre Parlament in sedinta comuna a Camerelor. Pentru a obtine increderea Parlamentului, Guvernul are nevoie de 236 de voturi, in conditiile in care este sustinut de un singur partid PD-L, care are doar 172 de parlamentari. (Hotnews)

Sursa: www.ziaruldeiasi.ro

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu