characters characters

Ministerul Educatiei si Cercetarii a publicat un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor sustine examenele nationale

30 martie 2020    |   1121 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

antrenamente examene nationale 2020
In contextul suspendarii cursurilor, pentru pregatirea elevilor in vederea sustinerii examenelor nationale, Ministerul Educatiei si Cercetarii a publicat un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor sustine examenele nationale.

Resursele de antrenament tip test, realizate impreuna cu Centrul National de Evaluare si Examinare, respecta modelul subiectului de examen. Obiectivul acestora este acela de a exersa in aceasta saptamâna si de a continua efortul in vederea obtinerii unor rezultate bune la viitoarele examene.

Baremele de evaluare si de notare vor fi publicate pe acelasi site, vineri, 3 aprilie 2020. Rolul acestora este de autoevaluare si calibrare a modului in care au fost redactate raspunsurile.

Totodata, in cadrul emisiunilor Telescoala vor fi prezentate unele solutii ale acestor teste de antrenament, cu explicatiile necesare pentru a intelege cât mai bine raspunsurile din baremele de evaluare si de notare.

Sursa: Edu.ro


*Sursa foto: Freepik.com

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu