characters characters

UPDATE. EVENIMENT AMANAT. Maraton de teatru pentru copii si ateliere creative, pe 11 – 12 iunie, la Gradina cu Artisti

07 iunie 2022    |   274 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Gradina cu artisti 11-12 iunie 2022
UPDATE 10 iunie 2022: Evenimentul este AMANAT din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

In weekendul 11 – 12 iunie, Gradina cu Artisti, cel mai relaxat si relaxant mini-festival urban, se intoarce in spatiul sau de desfasurare cu traditie, Parcul Gradina Icoanei, cu trei spectacole de teatru pentru copii pregatite de trupa de teatru SUFLETOS, Etherium Eurythmy si Teatrul Istetila, un moment muzical si multa distractie adusa de Caravana de joaca, 16 ateliere de creatie pentru toate varstele zilnic si o expozitie de artizani unul si unul. Programul este de la 10:00 la 20:00 iar intrarea pentru public este libera.

Povesti, muzica, teatru si multa joaca


Gradina cu Artisti din iunie aduce trei spectacole de teatru pentru copii, astfel:


Sambata, pe 11 iunie, intre orele 17:00 – 18:00, „Scufita Rosie”, de fratii Grimm, pus in scena de Etherium Eurythmy. Spectacolul are la baza un concept sinergetic intre arta dramatica si euritmie, cu ilustratii muzicale din "Leichte duos duos für Blockflöten" opus 11 Nr.1 de J.B.de Boismortier. Euritmia este o arta a miscarii care isi propune sa creeze imagini prin intermediul gestului, in acest fel povestea devine vie iar scena poate fi privita precum o panza pe care cuvintele se astern in forme si culori diverse care vorbesc o limba atat de cunoscuta sufletului nostru, limba iubirii. Durata: aprox. 35 de minute. Varsta recomandata 3+.

Tot sambata, intre 18:00 – 19:00, trupa de teatru interactiv Istetila prezinta piesa „Habarnam zboara cu balonul”, ce spune povestea lui Habarnam, care s-a saturat sa tot rada prichindeii de el, se hotaraste sa invete o meserie serioasa si il roaga pe Stietot sa-l ajute. Astfel, incearca sa invete pe rand sa devina muzicant, pictor sau poet dar, intr-un final, se dovedeste ca nu se prinde nicio meserie de el. Pentru ca Stietot i-a promis ca-l va lua intr-o calatorie cu un balon zburator inventat de el, Habarnam invita cativa prichindei din public sa-i insoteasca in aceasta calatorie.

Duminica, pe 12 iunie, de la 11:00 la 12:00, Trupa de teatru pentru copii SUFLETOS revine cu o noua reprezentatie a spectacolului VRAJA ECRANELOR, dramatizarea cartii cu acelasi titlu scrisa de Printesa Urbana (Ioana Macoveiciuc). Cei doi nastrusnici fratiori, Ema si Eric, dezbat de aceasta data problema pierderii placului de joc, Eric este deja vrajit de tot ce inseamna ecran: fie el de tableta, laptop, televizor etc.

Nu isi mai doreste nici faimoasele briose, nici bucuria alergatului alaturi de Ema, surioara lui: Eric este complet schimbat. Mami, Tati si Ema vor reusi oare sa il faca pe Eric sa isi recapete placul de joc, sau dorinta de a savura briose calde si clatite cu gem de caise?

Durata: aproximativ 40-45 minute. Varsta recomandata 3-12 ani.

Duminica, de la 12:00 la 13:00, Alexandra Craciun si micul atelier creativ aduc un moment muzical pentru cei mici iar sambata, de la 11:00 la 12:00 si duminica, de la 17:00 la 19:00, in parc vine Caravana de joaca cu ateliere si multa distractie.

Workshop-uri creative, codite colorate, tatuaje cu henna si yoga in parc


Creativii de toate varstele pot afla secretele manufacturarii la atelierele de creatie, care vor avea loc la Gradina cu Artisti: slime, serigrafie, coronite cu flori, olarit, realizare de papusi, stickere si ciucuri dar si pictura pe ceasuri, unicorni si figurine diverse. Pe toata durata evenimentului, amatorii de podoabe deosebite pot experimente tatuaje cu henna sau codite colorate felurite iar cei dornici de miscare vor avea parte de sesiuni de yoga in parc, zilnic intre 15:00 – 16:45.

Targ handmade, cafea delicioasa, turta dulce si cea mai buna inghetata din oras


Artizanii Gradinii cu Artisti vin din nou in parc cu jocuri si carti pentru cei mici, tricouri pictate, haine pentru copii si oameni mari, decoratiuni, jucarii realizate manual, accesorii din piele, ceramica, bijuterii deosebite si multe alte lucrusoare de purtat, de oferit in dar sau de luat acasa.

Pofticiosii pot gusta turta dulce delicioasa, vata pe bat de la Party Factory sau inghetata artizanala adusa de Butoiul cu inghetata iar, pentru un plus de energie, Coffee Bike pregateste cafea savuroasa.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu