characters characters

Liceul IOANID ofera 10 burse de 8.800 de euro elevilor de nota 10

Mai sunt disponibile 6 burse integrale

29 iulie 2019    |   1076 vizualizări

Varsta: 15 - 18 ani.

liceul ioanid Bucuresti burse integrale
Pentru al doilea an la rand, Liceul International IOANID ofera zece burse integrale de cate 8.770 de euro elevilor de clasa a IX-a care isi doresc sa se inscrie in cadrul unui sistem de scolarizare intensiv in limba engleza, la finalul caruia vor putea opta pentru sustinerea Bacalaureatului National sau Bacalaureatului International. Principala conditie este ca media de absolvire si cea de la Evaluarea Nationala sa fie de minimum 9,50. La o luna de la inceperea inscrierilor, mai sunt disponibile 6 burse integrale.

Bursele integrale acopera toate cheltuielile scolarizarii la o institutie de invatamant privat: manuale, auxiliare, ore suplimentare de limba engleza, mese de pranz si ore de teme cu profesorii de la clasa. Bursele se vor repartiza in mod egal celor doua specializari, cinci pentru profilul filologie si cinci pentru stiintele naturii. În plus, acestea pot fi acordate pana la sfarsitul ultimului an de liceu, daca elevii continua sa obtina rezultate foarte bune (media anuala de minimum 9).

Persoanele interesate pot depune dosarul de inscriere la concurs in perioada 1 iulie – 16 august, la sediul IOANID din strada Nicolae Iorga, numarul 21. Rezultatele finale se vor afisa pe site-ul IOANID pe 21 august.

Dosarul de admitere va contine:

  • Adeverinta de elev, eliberata de scoala la care acesta este inscris si care atesta media 10 la purtare si minimum media 9,50 in clasa a VIII-a ;
  • Formular de inscriere, disponibil pe site-ul www.ioanid.com;
  • Copie a carnetului de elev;
  • Recomandare din partea unui profesor de la clasa;
  • Alte dovezi ale activitatii elevului (certificate ale examenelor de limbi straine, diplome de participare la concursuri, certificate de voluntariat etc.).

Etapele evaluarii sunt:

  • Etapa I – dosarele depuse vor fi analizate de o comisie a scolii si se va selecta un numar de elevi (in functie de rezultatele obtinute) care se vor prezenta la urmatoarea etapa – 50p;
  • Etapa a II-a – nota obtinuta la examenul de Evaluare Nationala – 50p.

Liceul International IOANID a fost deschis in luna septembrie a anului 2018 si se afla in apropierea zonei Piata Romana din Bucuresti, intr-o cladire monument istoric. Gradinita IOANID si Școala Gimnaziala IOANID functioneaza inca din 2009, avand impreuna in jur de 400 de elevi. Conceptul IOANID are in centru un program educational competitiv, de inalta calitate, intr-un mediu in care se incurajeaza invatarea si cercetarea.

“Echipa noastra intelege faptul ca liceenii nu raspund pe masura asteptarilor noastre la pasivitatea care caracterizeaza in acest moment procesul de predare, motiv pentru care obiectivul nostru principal il reprezinta crearea unor experiente de invatare care sa atraga elevii. Predarea este una de tip interactiv, expunand participantii la experiente de invatare, ateliere practice. Misiunea noastra devine aceea de a stimula liceenii, echilibrandu-i si pregatindu-i ca viitori adulti intr-o institutie in care procesul static traditional devine dinamic si captivant”, povesteste Anca Biris, fondatoarea IOANID.

Mai multe detalii despre Programul de Burse IOANID puteti gasi la www.ioanid.com/program-burse-ioanid sau contactand reprezentantii scolii, la telefon - 0758.054.437 - sau prin e-mail - diana.rosoiu@ioanid.com.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu