characters characters

Liceul International IOANID ofera 15 burse elevilor de liceu

13 februarie 2020    |   418 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

inscriere burse liceul Ioanid 2020-2021
Pentru anul scolar 2020-2021, Liceul International IOANID ofera 15 burse integrale de cate 9.400 de euro elevilor din clasele a IX-a, a X-a sau a XI-a care isi doresc sa se inscrie in cadrul unui sistem de scolarizare intensiv in limba engleza. Pentru obtinerea burselor, aplicantii vor da un test interdisciplinar, la limba romana, matematica si limba engleza, iar nota minima de admitere va fi de 9.50.

Bursele integrale acopera toate cheltuielile scolarizarii la o institutie de invatamant privat: manuale, auxiliare, ore suplimentare de limba engleza, mese de pranz si ore de teme cu profesorii clasei. Elevii se pot inscrie in clasa de filologie sau stiinte ale naturii. Bursele pot fi acordate pana la sfarsitul ultimului an de liceu, daca elevii continua sa obtina rezultate foarte bune (media anuala de minimum 9).

Noutatea acestui an scolar este faptul ca bursele pot fi atat integrale, cat si partiale, in functie de dosarul elevului si de rezultatele obtinute la evaluarile interne, taxele de scolarizare fiind acoperite de liceu cu o proportie de pana la 100% din valoarea totala.

Persoanele interesate se pot inregistra online pe site-ul ioanid.com/formular-inscriere-burse, iar dosarul de inscriere la concurs poate fi depus in perioada 10 februarie – 4 aprilie 2020, la sediul IOANID din strada Gen. Constantin Budisteanu nr. 15. Rezultatele finale se vor afisa pe 4 mai.

Dosarul de admitere va contine:

 • Adeverinta de elev, eliberata de scoala la care acesta este inscris si prin care se atesta media 10 la purtare si minimum media 9,50 in ultimul an scolar;
 • Copie a carnetului de elev;
 • Recomandare din partea unui profesor de la clasa;
 • Alte dovezi ale activitatii elevului (certificate examene de limba, diplome de participare la concursuri, voluntariat etc.).

Etapele evaluarii sunt:

Etapa I – dosarele depuse vor fi analizate de o comisie a scolii si se va selecta un numar de elevi, in functie de rezultatele obtinute, care se vor prezenta la urmatoarea etapa;

Etapa a II-a – test interdisciplinar, la limba romana, matematica si limba engleza, care va avea o durata de 120 de minute. Locul si data desfasurarii se vor stabili in functie de numarul inscrierilor, testul fiind elaborat si evaluat in cadrul Liceului International IOANID de catre o comisie numita de directorul unitatii.

Liceul International IOANID a fost deschis in luna septembrie a anului 2018 si se afla in apropierea zonei Piata Romana din Bucuresti, intr-o cladire monument istoric. Gradinita IOANID si Școala Gimnaziala IOANID functioneaza inca din 2009, avand impreuna in jur de 400 de elevi. Conceptul IOANID are in centru un program educational competitiv, de inalta calitate, intr-un mediu in care se incurajeaza invatarea si cercetarea.

Echipa noastra intelege faptul ca liceenii nu raspund pe masura asteptarilor noastre la pasivitatea care caracterizeaza in acest moment procesul de predare, motiv pentru care obiectivul nostru principal il reprezinta crearea unor experiente de invatare care sa atraga elevii. Predarea este una de tip interactiv, expunand participantii la experiente de invatare, ateliere practice. Misiunea noastra devine aceea de a stimula liceenii, echilibrandu-i si pregatindu-i ca viitori adulti intr-o institutie in care procesul static traditional devine dinamic si captivant”, povesteste Anca Biris, fondatoarea IOANID.

Mai multe detalii despre Programul de Burse IOANID puteti gasi la www.ioanid.com/program-burse-ioanid sau contactand reprezentantii scolii, la telefon - 0758.054.437 - sau prin e-mail – florina.mirica@ioanid.com.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu