characters characters

Lawrence Cohen, autorul bestsellerului "Retete de jocuri" vine la Bucuresti

15 mai 2014    |   569 vizualizări

Varsta: 18 ani +.

Lawrence Cohen, autorul bestsellerului "Retete de jocuri", se va afla la Bucuresti in perioada 21-25 mai 2014. Programul sau va include intalniri cu specialisti in psihologie si psihoterapie, profesionisti din domeniul ingrijirii copiilor, dar si cu parinti si publicul interesat.


Parentime si Editura Trei va invita vineri, 23 mai, ora 18.00, in libraria Carturesti -Verona, la evenimentul de lansare a cartii: Retete impotriva ingrijorarii.


PROGRAM EVENIMENTE - Lawrence Cohen
Miercuri, 21 mai
-Eveniment privat
Joi, 22 mai - Eveniment dedicat psihologilor, psihoterapeutilor si altor specialisti in sanatate mintala.

Vineri, 23 mai
-Lansare de carte la Carturesti Verona - intrarea este libera
Sambata, 24 mai
- Eveniment dedicat parintilor din comunitatea Parentime
Duminica, 25 mai
- Eveniment dedicat parintilor


Pentru a vedea programul detaliat si a afla informatii suplimentare intrati pe site-ul PARENTIME: www.parentime.ro

RETETE IMPOTRIVA INGRIJORARII

Autor: Lawrence Cohen
Colectia: Psihologie Practica
Editura TREI


O abordare prin joc a anxietatii si fricii copiilor


Multi parinti se simt neputinciosi cand copiii lor devin anxiosi, mai ales cand incercarile de a-i linisti nu dau rezultat. Retete impotriva ingrijorarii ofera numeroase idei pentru a-i ajuta pe copii sa se simta in siguranta si plini de incredere. Autorul descrie cauzele si simptomele anxietatii copiilor si explica modul in care copiii isi pot depasi chiar si cele mai ingrozitoare frici, in cadrul unei relatii in care iubirea si grija parintilor se imbina cu empatia, relaxarea si jocul. Pe langa crearea si intretinerea conexiunii, tehnica asezarii pe podea si cea a umplerii paharului gol, deja cunoscute, dr. Cohen ne ofera aici alte tehnici si jocuri pe care le veti gasi foarte folositoare: Numaratoarea inversa, Maini-impinse, Sfoara sau Misiunea secreta sunt doar cateva dintre ele. "As vrea sa incerc si eu asta!" veti spune dupa ce veti termina de citit aceasta carte.


Lawrence J. Cohen, Ph.D.
, este psiholog specializat in jocul copiilor, terapia prin joc si parentaj. El sustine ateliere de parentaj prin joc pentru parinti, profesori si profesionisti din domeniul ingrijirii copiilor. Dr. Cohen a scris impreuna cu Michael Thompson si Catherine O' Neill Grace cartile: Best Friends, Worst Enemies si Mom, They Are Teasing Me. La Editura Trei a aparut bestsellerul Retete de jocuri.


Viorel Vrabie PR Psihologie - Editura Trei
viorel.vrabie@edituratrei.ro

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu